Køkkenskole

Mandag, 7. september 2009
af Redaktion
Lad os hjælpe hinanden - uanset om det gælder vaniljekranse eller salater...
Foto: Jette M. Vesterager
Foto: Jette M. Vesterager

I disse uger har vi som tillæg til bladet en køkkenskole. I dette nummer er vi nået til sylt og henkogning, i næste uge gælder det bagværk og desserter.

Hænger i telefonen
Jeg er selv en habil kok, og jeg er familiens mester i salater. Skal der være store fester eller sammenkomster, så er det oftest mig, der kommer med salaten.
Til gengæld hænger jeg altid i telefonen hos min mor eller svigermor, når jeg skal lave nogle af de traditionelle favoritter. Hvordan er det nu, min mors boller i karry bliver så god? Og hvad var det, min svigermor ikke havde skrevet ind i opskriften på vaniljekranse?

Lad os hjælpe hinanden
Min erfaring er, at bedstemødrene meget gerne deler ud af deres erfaringer. Og det gør jeg også selv, når husets store datter ringer fra sin nye lejlighed for at få et råd. Det er dejligt, når vi kan hjælpe hinanden, og det er i den ånd, vi har lavet køkkenskolen.

God fornøjelse!


Du får hele køkkenskolen med bladene i disse uger, men her er en "smagsprøve"
Køkkenskole: Sådan laver du frikadeller