Mad til fryseren

Mandag, 3. oktober 2011
af Redaktion
Fokus på at gøre hverdagen nemmere - og så får I lige en glad gave med bladet
Med Familie Journal, der udkommer mandag 3. oktober,følger en gratis bog om Dirch Passer
Med Familie Journal, der udkommer mandag 3. oktober,følger en gratis bog om Dirch Passer

Af chefredaktør Anette Kokholm

I min tidlige barndom kom der hveranden uge en stor lastbil til vores indkørsel. DFØ stod der på siden, og så slæbte min mor pose efter pose ind til fryseren.
I dag ved jeg slet ikke om Dansk Fryse Økonomi eksisterer, men dengang var det noget med at sidde og sætte kryds på lange lister, hvor man kunne vælge, hvilke varer, man ville have.
Poser med blandet grønt, morgenboller, kød og ikke mindst is! Det var en fest, når den bil ankom.

Gør det selv
Her i den første uge af oktober har vi sat fokus på mad til fryseren, men det er så den, man laver selv.
Og det har fået mig til at tænke på, at i hvert fald jeg selv burde være meget bedre til at lave store portioner og fryse ned. For hvilken herlig følelse at komme hjem fra arbejde og bare skulle varme den dejlige mad, man selv har lavet!
Og skulle man have lyst til stadig at få maden bragt, er der i hvert fald én bil, der stadig kører med frost. Den kommer til min indkørsel med bimlende klokker, og nu er det mig, der slæber poser ind...

Mange hilsner

Ris og ros til Anette: Skriv her

PS Med bladet i uge 40 følger Malin Lindgrens skønne bog om Dirch Passser, "Kære Dirch" - se vores tv-spot her: