Min lille sol

Lørdag, 30. maj 2009
af Redaktion
Min yngste er ingen englebasse, men han lyser op i mit liv
Familie Journal nr. 23, der er på gaden lørdag 30. maj 2009
Familie Journal nr. 23, der er på gaden lørdag 30. maj 2009

Pinsesolen danser. Min jasmin blomstrer i haven. Hylden dufter, og små flag er stukket ned i krukkerne på terrassen. Og tænk, nu er det ni år siden, jeg kom hjem med min yngste søn og sad der i havestolen under jasminen og stirrede fortabt ned i hans lille ansigt.
Der er nogle tidspunkter på et år, hvor det er oplagt at lade tankerne flyve tilbage, og et barns fødselsdag er et af dem. Her på fliserne stod barnevognen, og her kørte han også rundt på sin lille legetøjsscooter. Her har bordet været dækket hvert år til kaffe og boller, for han er velsignet med at fylde år på en årstid, hvor det altid er godt vejr. Måske er det det med vejret, der gør det. At jeg altid tænker på ham som min lille sol.
Når man er nummer fem i en søskendeflok, skal man kunne råbe højt, og det kan han. Så det er slet ikke nogen englebasse, jeg har. Han lyser bare op i mit liv, og selv om jeg tit synes, jeg skælder for meget ud, så ved jeg, at jeg i hvert fald nu i weekenden vil se lige så fortabt kærligt på ham, som jeg gjorde dengang.

Læs også Anettes blog

Med Familie Journal nr. 23 følger et stort tillæg med lækre opskrifter med rabarber og jordbær.
Du kan også "dufte" lidt til opskrifterne her:
Marengs med jordbær
Rabarber-jordbær med chokoladecreme