På fornavn med Linse

Mandag, 30. september 2013
af Redaktion
I denne uges Familie Journal kan du bl.a. glæde dig til et lækkert helse-tillæg og vores interview med Linse Kessler. Læs mere om ugens blad her.

Af chefredaktør Anette Kokholm

Se godt på billedet af Linse på de første sider i denne uges Familie Journal. Jeg bruger kun hendes fornavn, for det er nemlig det, hun er på med det meste af Danmark.

SE OGSÅ: Alle Familie Journals konkurrencer og deltag her >>

Linse var på besøg her i Aller-huset i forbindelse med interviewet, og da hun havde sin hund med, måtte hun lige vente udenfor, mens Johan, vores journalist, løb ned ad trapperne. Jeg havde et ærinde udenfor, og jeg kunne ikke lade være med at hilse, da jeg så hende, selv om jeg aldrig havde set hende før uden for fjernsynet. Jeg følte bare, jeg kendte hende, og hun hilste da også pænt tilbage.

Et folkeeje

I det samme kom vores redaktionschef også forbi, hun havde ellers ferie, men var ude at gå tur. Og stor var morskaben, da det viste sig, at Linses hund faktisk hedder Jytte, ligesom vores redaktionschef.

Jeg synes, Linse er et dejligt eksempel på, at de, der ikke falder helt indenfor normen, men som i stedet skiller sig markant ud, alligevel kan blive folkeeje. For uanset hårfarve, buste eller tatoveringer så er hun et menneske, der absolut er værd at bruge tid på. Det være sig både i tv, men også her i Familie Journal.

God fornøjelse med Johans artikel om Linse - og med alt det andet dejlige læsestof, vi har i bladet.

Venlig hilsen

Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her

Ris og ros til Anette: redaktionen@familiejournal.dk.

Tilmeld dig Familie Journals nyhedsbrev her
Vil du være Facebook- venner med os på Familie Journal, "Jeg elsker at strikke" og "Jeg elsker kage"