Prinsessens fødselsdag

Mandag, 20. april 2009
af Redaktion
Hurra for de små prinsebørn - vi fejrer Isabella og hendes storebror med et skønt tillæg

I denne uge har prinsesse Isabella fødselsdag, og det er faktisk anledningen til, at vi har et tillæg med bladet denne gang. "Sy & strik til prinser og prinsesser" er titlen på det lille hæfte, og på forsiden sidder Isabella - ikke prinsessen, men en navnesøster. Vores Isabella er en af vores medarbejderes barnebarn. Jeg synes, hun er helt utrolig kær.
Da jeg var barn, drømte jeg om at være prinsesse. Jeg klædte mig ud som prinsesse til fastelavn, jeg fik lov at få min mors aflagte brudekjole til min klæde ud-kasse, og når jeg tegnede, var det altid en prinsesse, der kom til live på papiret.


Godt det ikke var mig, der løb med Frederik eller Joachim
Senere har jeg slugt hver en linje og hvert et billede af prinsesserne i det danske kongehus. Prinsesse Alexandra, da hun kom til, kronprinsesse Mary og nu prinsesse Marie. Men nu drømmer jeg ikke længere om at være prinsesse. Faktisk er jeg ret glad for, at det ikke blev mig, der løb med Frederik eller Joachim.
For selvom de fejende flotte kjoler, de forrygende fester og al pragten stadig lever op til mine barnlige forestillinger om et prinsesseliv, så følger der unægtelig en bagside med. Et liv som en guldfisk i en glasbowle, hvor man ikke kan gå udenfor en dør uden at blive vurderet og fotograferet.

Anette Kokholm

Gode forældre
Det er sådan et liv, der venter lille Isabella, der har fødselsdag i denne uge. Heldigvis har hun nogle gode forældre, som nok skal ruste hende til at klare det.
Og herfra Familie Journal fejrer vi hende helt på afstand.

Her kan du få en et par appetitvækkere fra tillægget:
Spencerkjole til en lille prinsesse
Prins i bondeskjorte
Bukser til både piger og drenge