Kære Puk
Skal fotos af hans kone stå fremme?
Af chefredaktør Anette Kokholm
At rejse er at spise. Og at spise er at rejse. Sådan er det i hvert fald for mig, der gerne tilbringer en stor del af min ferie på de lokale restauranter. Og lige så gerne lægger hjemlige kødgryder til eksperimenter, når jeg er kommet hjem.
Det er bare ikke altid så let, for min tzatziki smager bare anderledes end den, jeg fik nede på den græske taverne. Og mine spanske kødboller i tomatsovs er ret danske, hvis vi nu skal være helt ærlige.
Udenlandsk mad
I denne uge udkommer et nyt magasin, hvor vi har samlet nogle af vores aller bedste opskrifter på udenlandsk mad. Vi har koncentreret os om de lande, som vi danskere gerne rejser til, nemlig Grækenland, Spanien, Italien og Frankrig, men tager også fjernere egnes opskrifter med.
Og hver gang vi her på redaktionen har gennemset billeder og tjekket sidernes layout, så har der lydt en meget høj omgang UHM og NEEEJ og ÅRH fra fristede sjæle.
Jeg glæder mig til at prøve retterne!
Venlige hilsner
Meld dig ind i Familie Journals Slankleklub her (link fjernet)
Ris og ros til Anette: Skriv her
Tilmeld dig Familie Journals nyhedsbrev her
Vil du være Facebook- venner med os på Familie Journal, "Jeg elsker at strikke" og "Jeg elsker dessert" og "Jeg elsker mor"