Så er nisserne her!

Mandag, 22. oktober 2012
af Redaktion
På Familie Journal bliver vi (heldigvis) aldrig trætte af jul! I denne uges Familie Journal får du et tillæg med håndarbejdsopskrifter på søde nisser
Familie Journal, der udkommer mandag 22. november 2012
Familie Journal, der udkommer mandag 22. november 2012

Af chefredaktør Anette Kokholm

Så er nisserne her igen! Og er han ikke bare sød, ham den runde, der er på forsiden af vores tillæg?
Det er allerede nogle uger siden, jeg næsten ikke kunne rive min yngste ud af Netto, fordi der var kommet juleslik på hylderne.
Marcipan, nougat, overtrækschokolade, mandler, risengrød i poser, kirsebærsovs på glas. Mums hvor det trak i min dreng, og for nu at være helt ærlig også i mig.

Gode stunder med julehåndarbejdet
Jeg ved godt, der er nogen, der er trætte af, at julen lander så tidligt, men det er vi altså ikke her på Familie Journal.
Vi ved nemlig, at skal man nå at lave nogle af de nisser, vi viser i ugens tillæg, så er vi overhovedet ikke spor tidligt på den. Og er det ikke også dejligt, at der er noget at hygge sig med, nu hvor vi går ind i den rigtig mørke tid?
Jeg vil i hvert fald ønske god fornøjelse og mange gode stunder med julehåndarbejdet, som der selvfølgelig kommer meget mere af her i bladet i den kommende tid.

Du kan finde masser af julehåndarbejde her

Er du juleentusiast?
Vil du have lækre opskrifter, kreative dekorationer, gør-det-selv-tips og gode julegaveidéer - eller vil du selv dele dine tips? Så vær med i Familie Journals jule fællesskab på Facebook!