Ser jeg tyk ud i den her kjole?

Mandag, 13. januar 2014
af Redaktion
Med denne uges Familie Journal får du et flot strikketillæg med strik, der slanker. Du kan også læse om Henrik, der blev ædru efter 30 år og fik sine piger tilbage, eller om Eva Maria, der har tabt sit hjerte til Spanien og smukke heste. Du får naturligvis også flotte strikkeopskrifter, lækre madopskrifter og masser af nyttige tips og tricks i denne uges Familie Journal.
Familie Journal, der udkommer mandag 13. januar 2014
Familie Journal, der udkommer mandag 13. januar 2014

Af chefredaktør Anette Kokholm

Jeg tror, de fleste mænds mareridt er, når man står foran dem og stiller spørgsmålet: Får den her kjole mig til at se tyk ud?

SE OGSÅ: Alle Familie Journals konkurrencer og deltag her >>

Engang hørte jeg om én, der svarede: Nej skat. Det gør al den mad, du spiser...

Og det er jo selvfølgelig sandt. Men hvad så, når man nu har spist al den dejlige mad, og man står og skal have sit legeme til at tage sig bedst muligt ud i et stykke tekstil? Ja, så er det, at vores tillæg i denne uge kommer ind i billedet.

Strik der kamuflerer

Det er efterhånden en tradition, at vi nogle gange om året bringer strikkeopskrifter på tøj, der virker slankende. Man kunne også kalde det kamuflerende eller bare klædeligt. I hvert fald bliver man godt tilpas af at have det på.

Og hvorfor ikke udnytte at tøj rent faktisk kan være med til dels at skjule lidt, dels at understrege de fordele, der jo er hos os alle sammen?

Og heldigvis for vores strikkende læsere så er modellerne i tillægget sagtens til at bruge, også selv om man ikke har brug for tøj, der virker slankende.

Det er i denne kolde og mørke tid, vi har brug for lune klædningsstykker, og det er også nu, det er ekstra hyggeligt at lave håndarbejde.

Rigtig god fornøjelse også med resten af Familie Journal!

Venlige hilsner

Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her

Ris og ros til Anette: redaktionen@familiejournal.dk.

Tilmeld dig Familie Journals nyhedsbrev her
Vil du være Facebook- venner med os på Familie Journal, "Jeg elsker at strikke" og "Jeg elsker kage"