Søde sommerminder med duft og smag

Mandag, 26. maj 2014
af Redaktion
Med dit Familie Journal i denne uge får du et dejligt tillæg med de skønneste opskrifter med jordbær og rabarber. Du kan også læse om 9-årige Josephine, der fik diabetes som 5-årig. Og om Anika, der led af så store smerter, at hun var på nippet til at opgive livet. Det ændrede et ophold på en smerteklinik heldigvis på. Du får naturligvis mange flere artikler, dejlige romaner, strikke- og madopskrifter i denne uges Familie Journal.

Af chefredaktør Anette Kokholm
Hvert år på denne tid har vi et tillæg med bladet, hvor der optræder de skønneste opskrifter med jordbær og rabarber. Det er en tradition, og traditioner er kommet for at blive i Familie Journal.

SE OGSÅ: Alle Familie Journals konkurrencer og deltag her >>

Hver gang jeg ser titlen på vores liste over de tillæg, vi skal lave, så bliver jeg glad. For netop jordbær og rabarber er i min verden den ultimative sommerstemning.

Helt tilbage til min barndom og min farmors jordbærgrød starter mine minder. Min farmor og farfar havde et gæstgiveri på Bornholm, og i mine meget unge år tilbragte jeg alle mine somre hos dem. Farmor stod altid i køkkenet, og jordbærgrøden var legendarisk.


Fægtning med rabarber

Da mine egne børn var små, legede de med rabarberstænger som sværd. Der boede fire drenge hjemme hos os, og det gik vildt til. Om sommeren drog vi voksne et lettelsens suk, når den glade leg kunne foregå udendørs! Og rabarberstænger er udmærkede at fægte med.

I dag er jordbærkage den eneste form for kage, jeg bare ikke kan sige nej til. Og rabarbersaft selvfølgelig. Og min mors rabarbergrød med mandler. Og... Ja, der er nok en del alligevel. Jeg håber, at mine børn en dag vil have ligeså mange, gode minder forbundet med jordbær og rabarber, som jeg har.

Rigtig god appetit!

Venlig hilsen

Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her

Ris og ros til Anette: redaktionen@familiejournal.dk.

Tilmeld dig Familie Journals nyhedsbrev her
Vil du være Facebook- venner med os på Familie Journal, "Jeg elsker at strikke" og "Jeg elsker kage"