Tag vores dejlige natur ind i stuen

Mandag, 7. juli 2014
af Redaktion
Med dit Familie Journal i denne uge følger et tillæg med kreative opskrifter på flotte blomsterdekorationer. I bladet kan du læse om Pia Christensen, der strikker brystproteser til brystoperedede kvinder. Du kan også læse om Marianne Degnebolig, der af egen lomme hjælper fattige mennesker med diverse fornødenheder. Du får naturligvis mange flere artikler, dejlige romaner, strikke- og madopskrifter i denne uges Familie Journal.

Dejlige dekorationer

I tillægget til denne uges Familie Journal får du inspiration til forskellige blomsterdekorationer til hverdag og til fest - og det bedste er, at de kan varieres i det uendelige.

Rigtig god fornøjelse!

Af chefredaktør Anette Kokholm

I mange år har vi i Familie Journal haft en side, hvor opgaven alene har været at give inspiration til hjemmelavede buketter og kranse. Pynt med grønt, hedder den.

SE OGSÅ: Alle Familie Journals konkurrencer og deltag her >>

Siden har altid været fantas­tisk populær, og derfor sagde jeg straks ja, da en af vores journalister tilbød at besøge blomsterdekoratører rundtomkring i landet. Journalisterne kommer jo en del rundt i vores dejlige land, og så var det da oplagt også at opsøge de lokale kunstnere udi blomster, når hun alligevel var i området.

Det er der kommet nogle dejlige billeder og tips ud af, som vi har valgt at samle i det tillæg, der er med bladet i denne uge.

Nyt og spændende

Jeg bliver altid selv meget inspireret, når jeg er rundt i landet. Senest var jeg til familiefest på Fyn og var så heldig lige at have et par timer i Svendborg inden festen. Og selvfølgelig drog jeg hjem med adskillige stykker tøj. Jeg kunne sikkert sagtens have fundet det samme i mit lokalområde, men det er nu bare noget andet at handle et nyt og spændende sted!

Det er derfor mit håb, at samlingen af dekorationer i denne uge også vil tjene til inspiration hos alle jer, der til daglig har glæde af vores dekorationer.

Det er så hyggeligt at have blomster på bordet, og årstiden lige nu er jo perfekt til at lave sine egne hjemmekomponerede buketter.

God fornøjelse og venlig hilsen

Fine varer fra Familie Journals webshop

Køb vaserne her >>

Yndige, små vaser der vil pynte
flot i et hvert hjem. Vaserne er
i gråt, indfarvet porcelæn og har
flotte detaljer.

Din pris: 99 kr.
Kan lige nu fås til: 49,50 kr.


Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her

Ris og ros til Anette: redaktionen@familiejournal.dk

Tilmeld dig Familie Journals nyhedsbrev her

Vil du være Facebook- venner med os på Familie Journal, "Jeg elsker at strikke" og "Jeg elsker kage"