Tanker om en tretrins krydsords-raket

Mandag, 31. marts 2014
af Redaktion
Med dit Familie Journal i denne uge får du første del af vores opdaterede krydsordsleksikon. Du kan også læse om lille Valdemar, der kun vejede 510 gram ved hans fødsel. Og om Lizzie og Johannes, der er blevet reservebedsteforældre for en 17-årig dreng, hvis mor lider af en psykisk sygdom. Du får naturligvis mange flere artikler, flotte strikkeopskrifter og lækre madopskrifter i denne uges Familie Journal.

Af chefredaktør Anette Kokholm

Når man - som vi - laver blade til omkring en halv million læsere hver uge, så forpligter det. Vi vil jo så gerne have, I bliver lidt længere!

SE OGSÅ: Alle Familie Journals konkurrencer og deltag her >>

Derfor har vi lyttet til mange læseres store ønske om at få nogle opdaterede udgaver af vores krydsordsleksikon.

Vi har det første med i dag, det næste kommer på mandag, og ugen efter giver vi så et ekstra krydsordshæfte oveni de 25 siders krydsord, vi har med hver uge. Så er der lidt at hygge sig med i påsken.

Lidt forkælelse

Hvorfor har I egentlig alle de ting med bladene, spurgte min niece forleden, da hun i (en af mine) rodebunker fandt et armbånd, der havde været med et ugeblad for lang tid siden. Det har jeg så grublet lidt over siden.

For læsere, der har været med længere end jeg, vil kunne huske adskillige gaver som skridttællere, målebånd, frøposer og strikkepinde, for slet ikke at glemme en regn af film og bøger.

Og i virkeligheden har gaverne jo altid haft to formål: at gøre de faste læsere glade og gerne tiltrække nye læsere.

Jeg vil ikke blive ked af det, hvis vores tretrins krydsords-raket bringer flere læsere til, men jeg vil faktisk blive allermest glad, hvis de trofaste føler sig lidt forkælede de næste uger.

Og til dem, der ikke løser krydsord: giv tid. Der kommer også noget til jer!

Venlig hilsen

Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her

Ris og ros til Anette: redaktionen@familiejournal.dk.

Tilmeld dig Familie Journals nyhedsbrev her
Vil du være Facebook- venner med os på Familie Journal, "Jeg elsker at strikke" og "Jeg elsker kage"