Tid til det hjemmelavede

Mandag, 28. oktober 2013
af Redaktion
I dennes uges Familie Journal medfølger et flot juletillæg med opskrifter på hjemmelavede gaver og pynt. Du får også hele fire strikkeopskrifter på lune ponchoer, og skal du holde halloween-fest med børnene, så lad dig inspirere af vores (u)hyggelige halloween-retter på mad-siderne. Du kan også læse den rørende artikel om lille Oliver, der blev reddet fra alvorlig sygdom, da han fik hans fars nyre.
Familie Journal, der udkommer mandag 28. oktober 2013
Familie Journal, der udkommer mandag 28. oktober 2013

Af chefredaktør Anette Kokholm

Arj, har I allerede nisser med, smilede min veninde i sidste uge, da vores søde nissetillæg var med bladet. Som i øvrigt ramte butikkerne på en grå og regnfuld mandag.

SE OGSÅ: Alle Familie Journals konkurrencer og deltag her >>

Så jeg tør næsten ikke tænke på min venindes ansigt i dag, hvor vores næste juletillæg følger med bladet. For jeg ved godt, der er mange, der bliver irriteret over, at julen starter for tidligt. Som generes af marcipan og nougat og nisser i supermarkederne i oktober.

Men som titlen på vores tillæg antyder, så er det netop det her med at være i god tid, som vi er gode til her på Familie Journal. For hvad hjælper det at komme med opskrifter på hjemmelavede gaver og pynt en uge inden jul? Det skal jo være i god tid!

Noget at se frem til

Og apropos det med det mørke og regnfulde vejr så er det efter min bedste overbevisning netop nu, det er dejligt at tænke på, at vi har noget lyst, varmt og hyggeligt at se frem til, nemlig julen. Ja, det er mørkt, men så tænder vi lys og går i gang med at forberede gaver til vores kære, mens vi glæder os til at se deres glæde.

Så ja, vi har juletillæg med igen i denne uge, og det har vi, fordi vi heldigvis ved, der er mange, der bliver glade for det.

God fornøjelse og venlig hilsen

Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her

Ris og ros til Anette: redaktionen@familiejournal.dk.

Tilmeld dig Familie Journals nyhedsbrev her
Vil du være Facebook- venner med os på Familie Journal, "Jeg elsker at strikke" og "Jeg elsker kage"

Flotte og sjove pakkekalendere