Til lykke, dronning Margrethe

Mandag, 12. april 2010
af Redaktion
Ugens 70 års fødselar kan om nogen balancens kunst
Foto: Jette M. Vesterager
Foto: Jette M. Vesterager

Dronningens fødselsdag fylder meget i mediebilledet i disse dage, og vi har også her valgt at sætte fokus på dronning Margrethe.
Normalt tager de kongelige eller kendte ikke ret meget plads i Familie Journal, men nu gør vi altså en undtagelse. Jeg tror, mange af os hygger os med at følge med i de kongeliges liv og levned, men indenfor de senere år har pressen lagt et stigende pres på især de unge. De kan ikke gå et skridt, uden det bliver registreret og rapporteret.
Dronningen har flere gange manet til besindighed, fordi hun om nogen ved, hvordan det er at have omverdenens øjne hvilende på sig konstant.

Balancekunst
Jeg synes, vores dronning gør det helt utrolig godt. Hun om nogen kan balancens kunst, så vi på den ene side føler os i familie med hende, og på den anden side føler, at hun står oppe på balkonen og vi nede på gårdspladsen, billedlig talt.
Så det er med glæde og respekt, jeg hermed dedikerer denne udgave af Familie Journal til hende - med quiz, billeder og kongelig inspiration helt ind i madopskrifterne.

En majestætisk flot dekoration:
Kronen på værket

Tør du? Kan du?
Den store danmarksquiz

Lidt sødt at slutte med:
Hofdessert med jordbær'