Tour de sommer

Mandag, 23. juli 2012
af Redaktion
Anette har en helt personlig sommerlyd
Familie Journal, der udkommer mandag 23. juli 2012
Familie Journal, der udkommer mandag 23. juli 2012

Af chefredaktør Anette Kokholm

Hvordan er lyden af sommer? Sådan spurgte de hyggelige studieværter i radioen for nylig, og min indre højtaler gik straks i gang.
Fuglekvidder, sus i en trætop, summen af bier, bølgeskvulp, knitrende bål. Eller græsslåmaskinens motor, som godt kan være irriterende, men som samtidig signalerer effektivitet.
Jeg havde fuldstændig glemt min helt personlige sommerlyd. For jeg, der bor sammen med en mand og adskillige (halv)voksne drenge, er hver sommer tvangsindlagt til at høre lyden af Tour de France.

Leths karakteristiske stemme
Der er en særlig lyd i det program. Dels af Jørgen Leth med sin karakteristiske nasale stemme, og dels af at han og kollegerne taler gennem en tilsyneladende ret dårlig linje fra det franske.
Nu er Tour de France jo ikke et lille program på en halv times tid - det strækker sig over hele dage med sammenklip om aftenen i flere uger. Så sommerens lyd, det er det! Og jeg lever med den, for jeg vil jo gerne leve med drengene…

Venlig hilsen

Meld dig ind i Familie Journals Slankleklub her

Ris og ros til Anette: Skriv her

Tilmeld dig Familie Journals nyhedsbrev her
Vil du være Facebook- venner med os på Familie Journal, "Jeg elsker at strikke" og "Jeg elsker dessert" og "Jeg elsker mor"