Ugens blad: Det store jordbær-rabarberhæfte!

Mandag, 30. maj 2016
af redaktionen
I denne uge får du et ekstra tillæg med lækre opskrifter på kager, is og desserter med rabarber og jordbær. Læs mere om ugens blad her.
Familie Journal nr. 22/2016

Vil du have abonnement på Familie Journal? Klik her, for at se vores abonnementstilbud >>

Vil du læse Familie Journal på din iPad? Klik her, for at hente bladet >>

Irene blev stukket ned på bosted: "Jeg er taknemlig hver eneste dag"

Irene var sosu-assistent og arbejdede med psysisk syge. En nat blev hun overfaldet, og det er kun takket være hendes egen styrke, at hun er i live i dag. Læs familiens historie i denne uges Familie Journal.

Ret ryggen Danmark

Som barnebarn af den legendariske kaptajn Jespersen vil Margrethe Neergaard hellere end gerne udbrede kendskabet til morfarens stavgymnastik. Han lærte hende aldrig at bøje ryggen – hverken i bogstavelig eller overført betydning. Og nu giver hun stavgymnastikken videre til sit eget barnebarn, Valdemar.

Kager, is og desserter med rabarber og jordbær

Først kommer rabarberne som en tidlig forårsbebuder, så kommer jordbærrene. I denne uge får du lækre opskrifter med både jordbær og rabarber, perfekt til de lune sommeraftner og desserten til gæsterne.

Chefredaktøren fortæller...

Anette Kokholm

Den bedste kæreste

SE OGSÅ: Alle Familie Journals konkurrencer og deltag her >>

I denne sommer vil vi gerne finde Danmarks bedste kæreste. Intet mindre. Naturligvis kan man ikke udnævne sådan en person, for alle har jo en egen mening om, hvem de netop opfatter som Danmarks bedste mand, kone eller kæreste. Men vi vil i løbet af sommeren gerne bringe nogle dejlige artikler om mennesker, som netop fortjener omtale for deres måde at være partner på.

Abonnement på Familie Journal