Ugens blad: Du må ikke gå, mor

Mandag, 21. september 2015
af redaktionen
I dit Familie Journal i denne uge kan du læse om 8-årige Frederik, der blev ramt ef en blodprop.

Familie Journal i denne uge

8-årige Frederik fik en blodprop

"Du må ikke gå, mor". De fem små ord har brændt sig fast i Karinas hjerte siden den januaraften i 2010, hvor 8-årige Frederik fik en blodprop. I lang tid troede hun, at hun kunne have reddet Frederiks førlighed, hvis hun var blevet ved hans seng. ”Du må ikke gå, mor” er også blevet titlen på hendes dybt rørende bog om kampen for at få Frederik på benene igen. Læs interviewet med Karina i denne uges Familie Journal.

Linda har kæmpet sig til et liv uden angst

Der gik mange år, før Linda Kjær fandt ud af, hvorfor hun havde det så dårligt. Men da først diagnosen var fastslået, kunne hun gå i gang med at få hold på tilværelsen, og nu hjælper hun andre angstplagede.

Lune trøjer til efteråret

Så er tiden kommet, hvor man får lyst til at hygge sig i lunt strik både ude og inde. I denne uge får du opskrifter på en lang klassisk trøje og en kort, nem begyndertrøje.

Vil du have abonnement på Familie Journal?
Klik her, for at se de aktuelle abonnementstilbud >>

Chefredaktøren fortæller...

Ja ­– sådan lyder overskriften på en af vores artikler i denne uges blad.

Jeg skal gerne indrømme, at jeg fik tårer i øjnene, da jeg læste den, og det blev kun værre, jo længere jeg kom ned i artiklen.

Hvis man selv er mor, så tror jeg ikke, det er svært at forstå min reaktion. For hvor har man ofte stået i situationer, hvor netop det at gå var uundgåeligt.

Mine minder er (desværre) utallige. Hulkende børn i daginstitutioner, hvor jeg jo skulle på arbejde og derefter sad med en klump i halsen i bussen, mens jeg grublede over, hvor paradoksalt det er at skulle gå så modvilligt. Børn i senge, overtrætte og ikke klar til at tage afsked med dagen eller med mig, der bare længtes efter fred.

Og så de hyppige afskedsstunder, der følger med, når man har delebørn.

SE OGSÅ: Alle Familie Journals konkurrencer og deltag her >>

Heldigvis har jeg min egen mor, omend ikke tæt på geografisk, så meget tæt på mit hjerte. Jeg kan faktisk ikke selv huske, at jeg nogensinde har sagt til hende, at hun ikke måtte gå. Det har jeg sikkert, men det trøster mig, at jeg ikke kan huske det. Det kan mine egne børn så nok heller ikke.

Du kan læse artiklen på side 6 i ugens blad.

Hjælp os med at gøre Familie Journal endnu bedre

Hjælp os med at gøre vores ugeblad endnu bedre ved at svare på to spørgsmål. Når du svarer på spørgsmålene deltager du samtidig i konkurrencen om skønne præmier. Læs mere HER >>

Vil du med til Dansktop Prisen 2016?

Sammen med tv-stationen dk4 lancerer Familie Journal i sensommeren en række talentshows, hvor hjertevarme og musikalitet skal være de bærende elementer. Og konkurrencen kulminerer i en kæmpe tv-transmitteret dansktop-prisfest i Jyske Bank Boxen lørdag den 23. januar 2016.

Og du kan komme med! Læs mere HER >>

Vil du have fingrene i Familie Journal med det samme?

Du kan downloade og læse Familie Journal på din Ipad.
Det er helt enkelt at komme i gang:

1. Du går ind på AppStore på din Ipad.
2. Du skriver Familie Journal i søgefeltet i højre hjørne.
3. Du trykker på søgeknappen på dit tastatur.
4. Du installerer dit ugeblad.