Ugens blad: Glade konfirmander

Mandag, 4. maj 2015
af Redaktion
Med dit Familie Journal i denne uge får du et nyt Lavkarbo-hæfte med lækre opskrifter til madpakke og skovtur. I bladet kan du læse om Patricia Rasmussen, som i lang tid gruede for den dag, hendes søn skulle konfirmeres. Hun anede ikke, hvordan hun skulle få råd til festen. Heldigvis var der hjælp at hente. Læs også om Oskar på 5 år, som lider af den sjældne sygdom cystisk fibrose.
Familie Journal, der udkommer mandag 4. maj 2015
Familie Journal, der udkommer mandag 4. maj 2015

Ugens tillæg

Så er der et nyt Lavkarbo-hæfte på gaden!
Du får 36 sider med lækre opskrifter til madpakke og skovtur.

Af chefredaktør Anette Kokholm

Så er det konfirmationstid igen. Drenge og piger har en festdag, som de har glædet sig til i rigtig lang tid. Men ikke alle familier har lige nemt ved at få råd til sådan et arrangement med tøj, gaver og festmiddag.

SE OGSÅ: Alle Familie Journals konkurrencer og deltag her >>

Sådan var det for Patricia Rasmussen på Falster, som du kan læse om i denne uges Familie Journal. Patricia er alene med tre børn med en stram økonomi til følge. Alligevel ville hun gerne give sin knægt, Tobias, en god dag, og her fandt hun heldigvis ud af, at hun kunne få hjælp fra Børnesagens Fællesråd. Så nu er der alligevel budt til fest i forsamlingshuset på søndag.

Et rent udstyrsstykke

Når pengene er små, er det en god idé at undersøge, hvilke muligheder der er for at få hjælp. For enhver dreng og pige, som måtte ønske det, skulle da gerne have en festlig konfirmationsdag.
Nogle steder har dagen udviklet sig til et rent udstyrsstykke med afhentning i limousine, tøj, gaver og festmenu for mange tusind kroner. Men mindre kan da afgjort også gøre det. Venner og familie er helt sikkert altid parate til at hjælpe - som i Patricias tilfælde.

Hovedsagen er, efter min mening, at konfirmanden får en god dag og føler sig værdsat og elsket - og det har prisen på festen jo ikke noget at gøre med.

Mange hilsner

Ris og ros til Anette: redaktionen@familiejournal.dk.

Vil du være Facebook- venner med os på Familie Journal, "Jeg elsker at strikke" og "Jeg elsker kage"

Vil du af med de overflødige kilo? På slankeklubben.dk har vi samlet guides, kostplaner og opskrifter til nogle af tidens populæreste kure.

Vil du have fingrene i Familie Journal med det samme?

Du kan downloade og læse Familie Journal på din Ipad.
Det er helt enkelt at komme i gang:

1. Du går ind på AppStore på din Ipad.
2. Du skriver Familie Journal i søgefeltet i højre hjørne.
3. Du trykker på søgeknappen på dit tastatur.
4. Du installerer dit ugeblad.

Download Familie Journal på AppStore her >>

God fornøjelse!

Se videoerne om ugens blad herunder - og se alle vores film på vores Youtube-kanal her >>

Helle Brønnum Carlsen laver lækker klassisk mad. Se videoerne her: