Ugens blad: Gratis krydsord til hele familien

Mandag, 25. juli 2016
af webredaktionen
Med denne uges Familie Journal får du et krydsordhæfte med i købet, der er fyldt med sommerunderholdning til hele familien.

Vil du have abonnement på Familie Journal? Klik her, for at se vores abonnementstilbud >>

Vil du læse Familie Journal på din iPad? Klik her, for at hente bladet >>

Familie Journal i denne uge:

Far og datter gik Caminoen sammen: "Det blev vores måde at komme videre på"

Juul på 21 mistede pludselig sin mor for 2½ år siden. Sammen med sin far gik hun i fjor på en 700 kilometer pilgrimsvandring, og undervejs formåede de to både at tale og tie sammen. Hjemme igen værner de om familiens helt særlige fristed, Hyldelund.

Melissa er 25 år og hiv-positiv: " Jeg lever mit liv ligesom alle andre"

Melissa blev smittet med hiv af sin første kæreste i 2011. I dag lever hun åbent med sygdommen, er fuldstændig ligeglad med, hvad andre tænker, og arbejder hårdt på at udrydde fordomme og uvidenhed om hiv.

Hindbær-chokolade-islagkage

Få den lækre opskrift på den smukke hindbær-chokolade-islagkage

SE OGSÅ: Alle Familie Journals konkurrencer og deltag her >>

Chefredaktøren fortæller...

Anette Kokholm

I denne uge får du med Familie Journal et hæfte med hyggelige krydsord. Vi har ryddet lageret for krydsordshæfter, som har været udgivet tidligere. Det har vi gjort et par gange før, og vi skal derfor gøre opmærksom på, at det netop kun er til hygge og herligt tidsfordriv. Der kan ikke sendes løsninger ind, og der er ingen præmier at vinde – i hæfterne står nemlig diverse indsendelsesfrister, og dem skal du bare se bort fra. Krydsord på papir er en lang tradition, som i høj grad er kommet for at blive, og de passer godt ind i tidens trend med at slukke telefon, computer eller tablet og tage sig tid til at være sammen med sine nærmeste på samme måde, som man var tidligere, før alle de elektroniske tingester kom ind i vores tilværelse. Elektronikken er jo også kommet for at blive, og jeg er da glad for min telefon og tablet. Man behøver bare ikke at være ”på” hele tiden. Det er dejligt også at fordybe sig i en god bog eller et blad. Eller i de ekstra krydsord, der følger med i dag.