Ugens blad: Jul med Lavkarbo

Mandag, 3. november 2014
af Redaktion
Med dit Familie Journal i denne uge får du et nyt Lavkarbo-hæfte med julemad. I bladet kan du læse om Kirstine, der fik nyt hjerte som 12-årig. Læs også om Ulla, der har fundet en massse gode rejseveninder via en annonce i avisen.
Familie Journal, der udkommer mandag 5. november 2014
Familie Journal, der udkommer mandag 5. november 2014


I denne uge følger vores nye Lavkarbo-hæfte med bladet. Du får 36 sider med julens elskede klassikere - så kan du nyde julen og holde vægten alligevel!

God appetit!

Af chefredaktør Anette Kokholm

Nogle gange driller mine venner mig med, at jeg arbejder på et blad, der kom til verden i 1877, og så har det stort set ikke ændret sig siden.

SE OGSÅ: Alle Familie Journals konkurrencer og deltag her >>

Og faktisk så rammer det godmodige drilleri lige ned i kernen af det, der gør et godt ugeblad. For der er ikke ret mange læsere, der har lyst til at få lavet om på deres blad. Det er ligesom, når man handler i et supermarked: En dag kommer man ind og opdager, at de har flyttet rundt på alle varerne. For sådan en som mig betyder det, at jeg kommer hjem med halvdelen af det, jeg skulle have haft. Rør blot ikke ved mine indkøbsritualer!

Vi følger med tiden
Men for at bevare det ugeblad, vi kender og holder af, er vi nødt til at ændre lidt hele tiden, ellers følger vi ikke med tiden. Vi kan ikke lade bladet stivne, for så er vi lige pludselig ikke forankret i nutiden, og så er den for alvor gal. Forleden fandt jeg et blad fra 2009, og jeg var virkelig forbavset over så støvet og gammeldags, det så ud.

Vi har lavet om på vores madsider i Familie Journal, og heldigvis til det bedre, synes vi. Det nye er en side med nogle lette og velsmagende retter til hverdag. Siden er lige til at rive ud og gemme, for opskrifterne står på bagsiden.

Så rigtig god appetit og venlig hilsen

Vil du have fingrene i Familie Journal med det samme?


1. Du går ind på AppStore på din Ipad.
2. Du skriver Familie Journal i søgefeltet i højre hjørne.
3. Du trykker på søgeknappen på dit tastatur.
4. Du installerer dit ugeblad.

Download Familie Journal på AppStore her >>

God fornøjelse!

PSST..!

Vores store udsalg er i fuld gang! Du får hele 40 % på massevis af varer! Gå til shoppen her >>