Ugens blad: Masser af julehygge

Mandag, 2. november 2015
af redaktionen
I denne uges tillæg får du håndarbejdsopskrifter på smukt borderi og nemme julekalendere

I denne uges Familie Journal

Vi lever lykkeligt sammen – i hver sit land

For 39 år siden flyttede de sammen i Aarhus. Og Louise og Michel Bellaiches ægteskab er ubrydeligt. Selv om de i dag bor mere end 2.000 kilometer fra hinanden, har afstanden kun styrket deres forhold, betror de os under et af fruens tre-fire årlige besøg hos sin mand i hans lille, nordspanske landsbyidyl.

Kathrine blev alvorligt syg efter HPV-vaccine - nu smiler hun igen

Siden Kathrine blev vaccineret mod livmoderhalskræft, har hun været syg, og det virkede håbløst, at hun skulle få det bedre. Men nu er det sket. Familien har fundet en behandling, som virker

Julesysler i ugens tillæg

Glæd dig til håndarbejdsopskrifter på fint broderi, nemme julekalendere og fin bordpynt til jul.

Chefredaktøren fortæller...

Inden vi får set os om, er vi inde i december måned med alle de hyggelige traditioner, som det fører med sig. En af dem er julekalenderen med små pakker. I nogle familier bruges en pakkekalender med en lille ting hver dag og i andre en adventskalender, hvor der er en gave til hver af de fire søndage. Pakkekalenderen har absolut den fordel, at børnene hurtigt kommer ud af sengen hver eneste dag i den kolde og mørke julemåned.

SE OGSÅ: Alle Familie Journals konkurrencer og deltag her >>

I hæftet, som følger med din Familie Journal i denne uge, får du gode idéer til begge dele. Den traditionelle broderede kalender med ringe, som pakken kan bindes på, og en utraditionel kalender lavet af muffinsforme. Der er julestrømpen og gavegrisen, der også kan bruges som gavekalender. Og du har mulighed for at vinde et kit – det vil sige et helt sæt med mønster, stof og garn, lige til at gå i gang med.

Hæftet indeholder mange andre hyggelige julesager, som du selv kan frembringe. Og det er jo den slags ting, som er så dejlige at hente frem fra gemmerne år efter år. Og synes du måske, det virker uoverskueligt at gå i gang med en lidt større sag nu, så gem det lille hæfte og start på håndarbejdet i god tid inden julen næste år.

Venlig hilsen

Vil du have abonnement på Familie Journal?
Klik her, for at se de aktuelle abonnementstilbud >>

Vil du med til Dansktop Prisen 2016?

Sammen med tv-stationen dk4 lancerer Familie Journal i sensommeren en række talentshows, hvor hjertevarme og musikalitet skal være de bærende elementer. Og konkurrencen kulminerer i en kæmpe tv-transmitteret dansktop-prisfest i Jyske Bank Boxen lørdag den 23. januar 2016.

Og du kan komme med! Læs mere HER >>

Vil du have fingrene i Familie Journal med det samme?

Du kan downloade og læse Familie Journal på din Ipad.
Det er helt enkelt at komme i gang:

1. Du går ind på AppStore på din Ipad.
2. Du skriver Familie Journal i søgefeltet i højre hjørne.
3. Du trykker på søgeknappen på dit tastatur.
4. Du installerer dit ugeblad.