Ugens blad: Med oldemor i køkkenet

Mandag, 3. august 2015
af redaktionen
I denne uges Familie Journal får du et tillæg med skønne opskrifter fra oldemors køkken

Da Elke og Bjarne mødte hinanden, var det kærlighed ved første blik, og følelsen blev kun forstærket ved deres store, fælles lidenskab for den lille naturperle i Korsør. Du kan læse om parret i denne uges Familie Journal.

Læs også om Pia, som var lykkelig, da hun fik en ny nyre efter mange års kamp mod sygdom. Men efter operationen blev hun ramt af skyld over at have overlevet, mens hendes søster døde af samme sygdom. I dag nyder Pia igen livet og bruger sit overskud til at arbejde for andre nyresyge.

Glæd dig også til søde opskrifter på kager og desserter fra oldemors køkken.

Chefredaktøren fortæller...

For nogle år siden – dengang min mand og jeg tilbragte stort set hver weekend med at se på sommerhus – stod vi og ventede foran et lille skur, som lå vidunderligt, men som helt sikkert var for meget skur og for lidt hus til mig. Men nu havde vi jo aftalt møde med mægleren, så vi ventede.

Ud fra haven overfor kom en yndig, ung kvinde gående med sin om muligt endnu yndigere datter i hånden. Moren var klædt i en romantisk, flagrende og lang sommerkjole, og datteren havde en stråhat dansende på de lange, lyse lokker.
Var der dømt idyl?

Vi kunne ikke lade være med at smile til dem, og datteren så op på mig med et strålende smil og sagde: ”Vi bor i oldemors hus!”

Ordet oldemor rørte et eller andet inde i mit hjerte. Jeg så pludselig min afdøde farmor for mig. Hun ville have elsket at kende mine drenge, og hun ville også have været lykkelig for det sortmalede hus, vi stod overfor.

Min farmor levede af at lave mad. Hun bestyrede kantiner hos Navigationskolen, på rådhuse og i mange år på restaurationen Bolsterbjerg på Bornholm.

I denne uge får vores læsere så en tur med oldemor i køkkenet. Jeg glæder mig til at gå med.

Venlig hilsen

Ris og ros til bladet: redaktionen@familiejournal.dk.

Vil du have fingrene i Familie Journal med det samme?

Du kan downloade og læse Familie Journal på din Ipad.
Det er helt enkelt at komme i gang:

1. Du går ind på AppStore på din Ipad.
2. Du skriver Familie Journal i søgefeltet i højre hjørne.
3. Du trykker på søgeknappen på dit tastatur.
4. Du installerer dit ugeblad.

Download Familie Journal på AppStore her >>

God fornøjelse!

Vil du være Facebook- venner med os på Familie Journal, "Jeg elsker at strikke" og "Jeg elsker kage"

Vil du af med de overflødige kilo? På slankeklubben.dk har vi samlet guides, kostplaner og opskrifter til nogle af tidens populæreste kure.