Ugens blad: Mere nordisk strik!

Mandag, 18. januar 2016
af redaktionen
Med dit Familie Journal i denne uge får du et stort hæfte med strikkeopskrifter i smuk, nordisk stil

Familie Journal i denne uge

Vil du have abonnement på Familie Journal?
Klik her, for at se de aktuelle abonnementstilbud >>

Hypnose befriede Henning fra hans angst

Henning ville det bedste for sin familie og for slægtsgården, men han kunne ikke. Selv om han og Marianne arbejdede i døgndrift, endte det med, at de måtte sælge gården. Det slog Henning fuldstændig ud. Han fik angst, og til sidst mente han, det var bedst, hvis han sluttede sit liv – men det blev starten på noget helt nyt.

Judy fandt sin forsvundne fars familie

Hele livet har Judy søgt svar på, hvorfor hendes far forsvandt sporløst, da hun kun var 7 år, og hvor han forsvandt hen. En tilfældig hjemmeside gav hende svarene og havde en stor overraskelse.
Nu har Judy besøgt sin søster i Australien.

Mere nordisk strik!

I denne uge får du det fjerde hæfte i vores serie ”Strik med nordiske mønstre”, også denne gang smækfylt med lækkert, brugbart strik til dig og dine.

Vil du med til Dansktop Prisen 2016?

Chefredaktøren fortæller...

Før min tid som chefredaktør og ugebladsdirektør her på stedet, levede jeg i mange år af at være vært. Vært på radioen og siden på tv. Dengang var der mange, der spurgte mig, om jeg dog ikke var nervøs.

Det kunne jeg roligt svare nej til. Jeg var ikke et hak nervøs, heller ikke selv om der på gode dage dengang var op mod 2 millioner lyttere på morgenradioen, hvor jeg slog mine folder. Jeg havde det som en fisk i vandet, og heldigvis, for ellers kan man ikke have sådan et job.

I dag er jeg ofte gæst på DR1 i deres kongelige programmer, og her er jeg heller ikke nervøs. Jeg kan blive lidt urolig, som da dronningen i sin nytårstale fik rod i papirerne, men det er mere, fordi jeg havde ondt af hende. Det er slet ikke sjovt at være ”på”, og der så går kuk i det. Det er faktisk alle studieværters hemmelige skræk, kunsten er at lade være med at tænke på, at det kan ske.

Men det kan det jo. Det skete for dronningen.

SE OGSÅ: Alle Familie Journals konkurrencer og deltag her >>

Hvad nu, hvis det sker for mig på lørdag? Der står jeg nemlig på scenen i Boxen i Herning som vært for vores store show Dansktop Prisen 2016. Showet bliver sendt på dk4 søndag aften. Men det er jeg ikke nervøs for, det er snarere tanken om alle de glade gæster i salen, der får sommerfuglene til at lette i min mave.

Så ja. Jeg er faktisk lidt nervøs. Og glæder mig også!

Vil du have fingrene i Familie Journal med det samme?

Du kan downloade og læse Familie Journal på din Ipad.
Det er helt enkelt at komme i gang:

1. Du går ind på AppStore på din Ipad.
2. Du skriver Familie Journal i søgefeltet i højre hjørne.
3. Du trykker på søgeknappen på dit tastatur.
4. Du installerer dit ugeblad.