Ugens blad: Michael Bundesen er med

Mandag, 31. august 2015
af redaktionen
Med dit Familie Journal i denne uge får du et nyt Lavkarbo-hæfte med masser af lækre opskrifter

I denne uge kan du læse om Asmus, som græd og græd døgnet rundt, da han var helt lille. Hans forældre gjorde alt, hvad de kunne for at hjælpe deres lille dreng, men intet hjalp. Ikke før den dag, hans mor læste en annonce om lydoverfølsomhed i avisen.

Læs også om Tine, der som lille drømte om at rejse ud og opleve verden. Det lykkedes, og oven i købet mødte hun sin store kærlighed og blev godsejerfrue i Toscana.

Du får også et helt nyt Lavkarbo-hæfte på 36 sider med nye og sunde opskrifter.

Vil du have abonnement på Familie Journal?
Klik her, for at se de aktuelle abonnementstilbud >>

Chefredaktøren fortæller...

Så er optagelserne til vores talentshows til Dansktopprisen 2016 gået i gang på dk4, og jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke alle jer, der har været inde på familiejournal.dk og uploade jeres bidrag.

Jeg er sikker på, det bliver nogle gode udsendelser og ikke mindst en fantastisk finale i Herning til januar!

SE OGSÅ: Alle Familie Journals konkurrencer og deltag her >>

I vores konkurrence om at blive årets dansktoptalent har vi et ekspertpanel. De er ikke dommere eller kritikere, som vi kender det fra andre talentshows. De er hjælpere, det vil sige, at deres rolle er at gøre det så nemt som muligt for deltagerne at gøre deres bedste.

Da vi offentliggjorde panelet, var der et af navnene, der gav genlyd i nyhedsbilledet. Søren Bundgaard, Lei Moe og Sonys Henrik Sørensen er alle fremragende musikfolk og fortjener stor opmærksomhed, men Michael Bundesen har været væk længe, og vi er mange, der har savnet ham.

Det er takket være vores vært Ole Stephensens lange venskab med bonden, at han har takket ja til at være med. Og så fordi han synes, at det er et godt initiativ, selvfølgelig.

Uanset hvad, glæder det mig rigtig meget, at han har valgt vores projekt som anledning til at nærme sig offentligheden igen. Jeg glæder mig til at byde ’bonden’ tilbage på scenen.

Mange hilsner

Vil du med til Dansktop Prisen 2016?

Sammen med tv-stationen dk4 lancerer Familie Journal i sensommeren en række talentshows, hvor hjertevarme og musikalitet skal være de bærende elementer. Og konkurrencen kulminerer i en kæmpe tv-transmitteret dansktop-prisfest i Jyske Bank Boxen lørdag den 23. januar 2016.

Og du kan komme med! Læs mere HER >>

Vil du have fingrene i Familie Journal med det samme?

Du kan downloade og læse Familie Journal på din Ipad.
Det er helt enkelt at komme i gang:

1. Du går ind på AppStore på din Ipad.
2. Du skriver Familie Journal i søgefeltet i højre hjørne.
3. Du trykker på søgeknappen på dit tastatur.
4. Du installerer dit ugeblad.

Download Familie Journal på AppStore her >>

Vil du være Facebook- venner med os på Familie Journal, "Jeg elsker at strikke" og "Jeg elsker kage"

Vil du af med de overflødige kilo? På slankeklubben.dk har vi samlet guides, kostplaner og opskrifter til nogle af tidens populæreste kure.

Ris og ros til bladet: redaktionen@familiejournal.dk.