Ugens blad: Når det uhyggelige er hyggeligt

Mandag, 2. februar 2015
af Redaktion
Med dit Familie Journal i denne uge får du en gave: En spændende krimi på 396 sider. Så er der masser af (u)hyggelæsning til regnvejrsdagene. I bladet kan du læse om Jette, der er træt af at være pensionist og vil være buschaffør igen. Læs også om Daniel, hvis store drøm gik i opfyldelse, da han fik lov at synge med Stig Rossen.
Familie Journal, der udkommer mandag 2. februar 2015
Familie Journal, der udkommer mandag 2. februar 2015

Gave med ugens blad:Spændende krimi

I denne uge følger den spændende krimi "Pigen med sne i håret" af Ninni Schulman med Familie Journal.

En kold og snefyldt nytårsaften forsvinder sekstenårige Hedda Losjö fra sit hjem i byen Hagfors nord for Stockholm. Kort tid efter bliver liget af en ung pige fundet i en skov få kilometer fra familiens hjem. Pigen er nøgen, dræbt med et skud i baghovedet. Sagen lander hos Petra Wilander og Christer Berglund fra den lokale politistation. De skal finde ud af, hvad der er sket, og hvilken pige Hedda er bag facaden.

Det samme forsøger journalisten Magdalena Hansson. Efter en hård skilsmisse er hun rejst fra Stockholm til Hagfors med sin sekstenårige søn for at komme sig. Men sagen om de døde piger trækker i Magdalena, da hun får mistanske om, at forstadens tilsyneladende idyl dækker over dystre hemmeligheder.


Af chefredaktør Anette Kokholm

"Pigen med sne i håret", som er den krimi, vi har med bladet i denne uge, læste jeg selv allerede for lang tid siden. Jeg er nemlig en af de mange danske kvinder, der er vild med krimier, vel at mærke dn slags krimier, der også har en tæt personskildring og nogle hovedpersoner, hvis liv jeg får lyst til atvære en del af, også når bogen er slut.

SE OGSÅ: Alle Familie Journals konkurrencer og deltag her >>

De er rigtig gode til det i Sverige, og faktisk begyndte min kærlighed til den slags historier med den svenske forfatter Liza Marklunds bøger om en kvindelig journalist, der slås med stort set alt. Kærligheden, børnene, jobbet og ikke mindst alle de mord, der sker omkring hende hele tiden. Nok til at gøre enhver kvinde træt, kunne man mene. Men også nok til at give mig lyst til at være i selskab med hende, fordi mange af konflikterne er nogle, jeg kender fra mit eget liv. Altså lige bortset fra mordene, heldigvis.

Hyggelig uhygge

Sådan en roman har vi også foræret dig i dag. Den har en troværdig hovedperson med problemer nok i forvejen, og så sker der jo også de der mord omkring hende.

Det kan virke makabert, at man kan hygge sig med det uhyggelige, men jeg vil nu ønske god fornøjelse her i den mørke tid med forhåbentlig lidt ro til at læse. Både bogen og vores dejlige blad.

Venlig hilsen

Ris og ros til Anette: redaktionen@familiejournal.dk.

Vil du være Facebook- venner med os på Familie Journal, "Jeg elsker at strikke" og "Jeg elsker kage"

Vil du af med de overflødige kilo? På slankeklubben.dk har vi samlet guides, kostplaner og opskrifter til nogle af tidens populæreste kure.

Vil du have fingrene i Familie Journal med det samme?

Du kan downloade og læse Familie Journal på din Ipad.
Det er helt enkelt at komme i gang:

1. Du går ind på AppStore på din Ipad.
2. Du skriver Familie Journal i søgefeltet i højre hjørne.
3. Du trykker på søgeknappen på dit tastatur.
4. Du installerer dit ugeblad.

Download Familie Journal på AppStore her >>

God fornøjelse!

Den store Lavkarbo/LCHF-guide

Kom godt i gang med Lavkarbo/LCHF-kosten med 15 minimagasiner, som indeholder mere end 500 sider med:

- Guide til LCHF
- Tips og tricks til dit vægttab
- Over 200 opskrifter

Efter køb sendes hæfterne som pdf til din mail.

15 minimagasiner: 149 kr.
Normalpris: 298 kr. Du sparer 149 kr.

Se videoerne om ugens blad herunder - og se alle vores film på vores Youtube-kanal her >>