Ugens blad: Nemme idéer til haven

Mandag, 9. maj 2016
af redaktionen
Endelig er det blevet vejr til at gå i haven! Det fejrer vi i ugens Familie Journal med nemme idéer til udelivet.
Familie Journal nr. 19/2016

Vil du have abonnement på Familie Journal? Klik her, for at se vores abonnementstilbud >>

Vil du læse Familie Journal på din iPad? Klik her, for at hente bladet >>

Jeg er blevet syv år yngre

Ingrid troede, hun havde været på sin sidste rejse. Men da to sygeplejersker spurgte, om hun ville med til Spanien, sagde hun ja – helt uden at tænke på hverken sin rollator, sin alder eller sit dårlige syn. De fem dage med strand, sangria og sol kom til at gøre en kæmpe forskel.

Bag med bær

Er du vild med bær? I denne uge får du lækre opskrifter på solbærsnitter og cremesnegle med blåbær!

Så går vi i haven

I denne uges tillæg får du nemme idéer til haven. Du kan f.eks. læse, hvordan du laver et godt, højt arbejdsbord, der hurtigt kan stilles op i haven eller under et halvtag. Eller, hvordan du laver et fodersted til fuglene af et paprør.

Familie Journal nr. 19 er på gaden mandag d. 9. maj 2016.

Chefredaktøren fortæller...

Det er noget ganske særligt at bo på de breddegrader her. Der sker et eller andet med os alle sammen i denne tid.

Forleden havde jeg et ærinde i det indre København, og det var helt fantastisk, som byen havde ændret sig, siden jeg sidst var på besøg.

SE OGSÅ: Alle Familie Journals konkurrencer og deltag her >>

Overalt var ude-serveringen i fuld gang, ganske vist med tæpper og varmelamper, men alligevel. Glade mødre sad og drak kaffe med hinanden, mens babyerne sov sødt i barnevognene lige ved siden af. Og rygerne kunne sidde og smøge den ved bordet.

Vi skal ikke have mange graders varme og sol, før vi er ude. En af mine gode venner kommer fra Californien, og han er fuld af undren, når han ser os sidde der og småfryse i det fri, for i hans verden er det virkelig koldt. Det er det i øvrigt også om sommeren, synes han.

Men vi nordboere rejser og strækker os om foråret. Og vi gør det i et spirende lys, som kan virke meget skarpt, når man ser sine vinduer – jeg fik i hvert fald travlt med vand og sæbe.

Lyset giver også næring til de mange blomstrende træer og buske, og nu står alting lysegrønt ligesom håbet om en lang og dejlig sommer.

I denne uge har vi lidt inspiration til udelivet i tillægget. Og så har vi alt det andet, der gør Familie Journal til et dejligt pusterum, uanset årstiden!.

Abonnement på Familie Journal