Ugens blad: Nordisk strik og biksemad

Mandag, 7. september 2015
af redaktionen
Med Familie Journal i denne uge får du et spritnyt tillæg med strik i nordiske mønstre

Familie Journal i denne uge

Fandt sammen på singlerejse

Annie var pludselig alene om det meste i livet, da hun to år før guldbrylluppet mistede sin mand. Så kastede hun sig ud i noget nyt og tog på en singlerejse i sommerferien. Det viste sig at være en god beslutning. Læs mere om Annie her >>

Humor kan næsten altid bruges

I Lola Jensens verden er vejen til et godt familie- og skoleliv ganske enkel. Hun lærte allerede som barn, hvordan humoristisk sans kan lette tunge stemninger. Og den respekt, hun havde for sine forældre, betød, at hun også fik respekt for alle andre mennesker. Læs mere om Lola her >>

Flere opskrifter i nordiske mønstre

I denne uge får du et nyt hæfte i vores populære serie om nordisk strik. Glæd dig til at se strikkeopskrifterne på trøjer og sokker i smukke mønstre. Læs mere om hæftet her >>

Vil du have abonnement på Familie Journal?
Klik her, for at se de aktuelle abonnementstilbud >>

Chefredaktøren fortæller...

For mange år siden, dengang jeg var barn, husker jeg det som helt almindeligt, at min mor lavede mad til flere dage.

Det kunne være en gryderet, der strakte sig over to aftener, og det kunne være en flæskesteg, hvor vi så fik biksemad af resterne næste dag.

SE OGSÅ: Alle Familie Journals konkurrencer og deltag her >>

Siden er jeg blevet voksen og har fået mit eget middagsbord, og jeg har – indrømmet – ikke været særlig god til at lave mad til flere dage ad gangen.

I virkeligheden er det jo ellers rigtig fornuftigt at tænke middagsmaden flere dage frem. Og er man færre om at spise sammen, kan man spare en del på denne måde.

I dag sker det ofte hjemme hos mig, at maden strækker længere end beregnet, for med store børn kan man aldrig helt vide, hvor mange der er bænket om bordet. Nogle gange har jeg lavet for lidt, hvis alle har venner med hjem, men så deler vi det, der er.

Faktisk kan min mand virkelig godt lide biksemad. Så for ham er der ikke noget med, at vi ”bare” skal have rester i aften. Han bliver glad.

På madsiderne i denne uge har vi inspiration til restemaden. Velbekomme!

Hjælp os med at gøre Familie Journal endnu bedre

Hjælp os med at gøre vores ugeblad endnu bedre ved at svare på to spørgsmål. Når du svarer på spørgsmålene deltager du samtidig i konkurrencen om skønne præmier. Læs mere HER >>

Vil du med til Dansktop Prisen 2016?

Sammen med tv-stationen dk4 lancerer Familie Journal i sensommeren en række talentshows, hvor hjertevarme og musikalitet skal være de bærende elementer. Og konkurrencen kulminerer i en kæmpe tv-transmitteret dansktop-prisfest i Jyske Bank Boxen lørdag den 23. januar 2016.

Og du kan komme med! Læs mere HER >>

Vil du have fingrene i Familie Journal med det samme?

Du kan downloade og læse Familie Journal på din Ipad.
Det er helt enkelt at komme i gang:

1. Du går ind på AppStore på din Ipad.
2. Du skriver Familie Journal i søgefeltet i højre hjørne.
3. Du trykker på søgeknappen på dit tastatur.
4. Du installerer dit ugeblad.