Ugens blad: Nye inspirerende LCHF-opskrifter

Mandag, 23. maj 2016
af redaktionen
I denne uge får du 36 sider ekstra med skønne slankeopskrifter til LCHF/Lavkarbo-kuren. Læs mere om ugens blad her
Familie Journal nr. 21/2016

Vil du have abonnement på Familie Journal? Klik her, for at se vores abonnementstilbud >>

Vil du læse Familie Journal på din iPad? Klik her, for at hente bladet >>

Lille Jakob har leukæmi

Tina og Mads reagerede vidt forskelligt, da de fik at vide, at deres søn er syg. Mads havde følelserne siddende uden på tøjet og var skiftevis styret af tårer og raseri, mens Tina lukkede helt ned for afmagten og bekymringerne og var den stærke. Læs familiens historie i denne uges Familie Journal.

Jeg var nær endt som fiskeimportør

Han kan ikke selv synge, danse eller spille komedie, men han ved præcis, hvad publikum vil have. Glæden ved revy, sang og ballet har gjort Aalborg Kongres & Kultur Centers direktør Ernst Trillingsgaard til en topfigur i dansk showbiz – med et liv omgivet af stjerner fra ind- og udland.

Nye inspirerende LCHF-opskrifter

I denne uge medfølger et nyt hæfte i vores populære LCHF/Lavkarbo-serie. Du får 36 sider med lækre slankeopskrifter til hele sommeren.

Mangler du nogle af vores tidligere LCHF/Lavkarbo-hæfter? De kan købes fra 19 kr. her >>

Chefredaktøren fortæller...

Anette Kokholm

En vinterkold og tåget lørdag aften i slutningen af januar i år havde jeg den store fornøjelse at stå på scenen i Jyske Bank Boxen i Herning og dele priser ud til en række herlige danske talenter.

SE OGSÅ: Alle Familie Journals konkurrencer og deltag her >>

Inde i den store hal var der alt andet end koldt og gråt, her havde næsten 5.000 mennesker alletiders fest. En af de priser, jeg overrakte ved den lejlighed, var prisen for årets dansktophit. Den gik til Lotte Riisholt for ”Det var mere end en sommerflirt”, en sang, som lå på dansktoppen i starten af 2015. Lotte har sunget i rigtig mange år, og hun har nu bevæget sig ud på et andet felt end det danske. Som du kan læse i ugens Familie Journal, har hun netop udgivet sit første album på engelsk. Med en række countryhits, som jeg vil glæde mig til at høre.

Og når nu jeg lige er inde på emnet Dansktop Prisen, så vil jeg da lige gøre opmærksom på, at den store fest bliver gentaget til næste år. Nemlig den 25. marts, igen i Jyske Bank Boxen i Herning. Jeg er allerede begyndt at glæde mig og regner selvfølgelig med et brag af en fest – endnu en gang. Det vil du naturligvis kunne læse meget mere om i Familie Journal i de kommende måneder.

Er du vild med krydsord?

Vi har samlet 3 hæfter med krydsord, som du nemt kan printe ud. Pris: 19 kr. pr. stk.

Danmarks sjoveste krydsord
Danmarks sværeste krydsord
citat-kryds
Abonnement på Familie Journal