Ugens blad: Nye tider på madfronten

Søndag, 23. august 2015
af redaktionen
Med dit Familie Journal i denne uge får du 40 ekstra sider fra magasinet Mad

På papiret er Helle Sandhøj Andersen ”bare” caféejer og kok, men i realiteten er hun også socialpædagog, diætist, mor og sjælesørger for et par håndfulde pensionister i Børkop. For Helle har et hjerte af guld. Læs om Helle i denne uges Familie Journal.

Læs også om Tina, som aldrig har ligget under for sine mange ekstra kilo - heller ikke da hun vejede 123 kilo - for hendes selvværd fejler ikke noget. Men en dag skete der alligevel noget, der fik hende til at tage skeen i den anden hånd …

Med dit Familie Journal i denne uge får du desuden 40 ekstra sider fra magasinet Mad.

Vil du have abonnement på Familie Journal?
Klik her, for at se de aktuelle abonnementstilbud >>

Chefredaktøren fortæller...

Fra denne uge ser madsiderne lidt anderledes ud i bladet. Det er ret tit, vi laver om og justerer, for bladet skal jo følge med tiden og ikke støve helt til.

Men denne gang er det med en lille klump i halsen. For de nye madsider er lavet uden Familie Journals mangeårige madskribent Anne Skovgaard Petersen.

Anne har været med på Familie Journal siden 1989 og tog over efter den legendariske Kirsten Hüttemeier, bladets madskribent gennem en menneskealder.

SE OGSÅ: Alle Familie Journals konkurrencer og deltag her >>

Anne og jeg mødte hinanden første gang i TV2’s Go’ morgen Danmark, hvor hun lavede mad for rullende kameraer, og stor var gensynsglæden, da vi sås igen på Familie Journals redaktion, da jeg kom til.

Jeg vil gerne takke Anne for al den dejlige mad, vores læsere har haft glæde af uge efter uge!

Også siderne her har fået en let ”ansigtsløftning”. De første sider i et blad er ligesom en entré, man skal føle sig velkommen og godt tilpas med det samme. Selv synes vi, det er blevet flot! Og vi fortsætter med spørgsmålene til en kendt, aktuel person, blot i en lidt anden indpakning.

Rigtig god fornøjelse med de nye tider og sider.

Venlig hilsen

Vil du med til Dansktop Prisen 2016?

Sammen med tv-stationen dk4 lancerer Familie Journal i sensommeren en række talentshows, hvor hjertevarme og musikalitet skal være de bærende elementer. Og konkurrencen kulminerer i en kæmpe tv-transmitteret dansktop-prisfest i Jyske Bank Boxen lørdag den 23. januar 2016.

Og du kan komme med! Læs mere HER >>

Vil du have fingrene i Familie Journal med det samme?

Du kan downloade og læse Familie Journal på din Ipad.
Det er helt enkelt at komme i gang:

1. Du går ind på AppStore på din Ipad.
2. Du skriver Familie Journal i søgefeltet i højre hjørne.
3. Du trykker på søgeknappen på dit tastatur.
4. Du installerer dit ugeblad.

Download Familie Journal på AppStore her >>

Vil du være Facebook- venner med os på Familie Journal, "Jeg elsker at strikke" og "Jeg elsker kage"

Vil du af med de overflødige kilo? På slankeklubben.dk har vi samlet guides, kostplaner og opskrifter til nogle af tidens populæreste kure.

Ris og ros til bladet: redaktionen@familiejournal.dk.