Ugens blad: Nyt hæfte med lækker Lavkarbo-julemad

Mandag, 9. november 2015
af redaktionen
Med dit Familie Journal i denne uge får du 36 sider med skønne Lavkarbo-opskrifter

Familie Journal i denne uge

Jeg måtte lære at være en glad mor

Hverdagen var lammende og kaotisk, og Sabine anede ikke, hvordan hun skulle ændre den. Et forældrekursus blev hendes redning. Nu roser hun sine børn i stedet for at skælde dem ud. Læs om Sabine i ugens Familie Journal.

Min dreng har Downs syndrom

Alena og John Jensen i Haslev ønskede sig det perfekte barn. Så fik de Jonas, der har Downs syndrom, og fra den dag blev familien Jensens liv fuldstændig forvandlet – men på mange måder blev det også et bedre liv.

Bliv slank med Lavkarbo

Brug opskrifterne i ugens hæfte til at få en december måned med både skøn mad og julegodter uden at gå på kompromis med din sunde livsstil.


Vælg mellem Marysvøbet, Frederiksvøbet, Margrethesvøbet, Estellesvøbet, Victoriasvøbet, Katesvøbet, Williamsvøbet m.fl.

SE OGSÅ: Alle Familie Journals konkurrencer og deltag her >>

Chefredaktøren fortæller...

I denne udgave af Familie Journal kan du på side 12 læse en rørende artikel om en dreng, der er perfekt – næsten. Drengen har Downs syndrom.

Da jeg læste artiklen, kom jeg til at tænke på alle de gange, jeg har været gravid, hvor man jo får tilbudt alverdens undersøgelser, alle med det formål at finde ud af, om barnet inde i maven er sundt og raskt. Men hvad ville egentlig være min grænse? Hvornår ville jeg sige nej tak til det lille liv? Hvad skulle der til?

Jeg har, i parentes bemærket, aldrig skullet tage stilling til det. Men jeg tænkte en del over det, da jeg under graviditeten med mit tredje barn blev tilbudt en nakkefoldsscanning. Den skulle netop kunne pege på, om der var tale om et barn med Downs.

Jeg havde på det tidspunkt allerede fire sunde børn (to født af en anden), og hvad ville det betyde for dem, hvis familien fik et barn, der ikke var som dem? Som måske krævede al min tid?

I den gymnastikgruppe, jeg gik i efter fødslen, var der en mor med et barn med Downs. Og hendes blik på den lille var nøjagtig lige så kærligt som de andre mødres. Det rørte mig virkelig. Men selvfølgelig. For ligesom de andre små pus så var hendes barn jo perfekt.

Venlig hilsen

Vil du have abonnement på Familie Journal?
Klik her, for at se de aktuelle abonnementstilbud >>

Vil du med til Dansktop Prisen 2016?

Sammen med tv-stationen dk4 lancerer Familie Journal i sensommeren en række talentshows, hvor hjertevarme og musikalitet skal være de bærende elementer. Og konkurrencen kulminerer i en kæmpe tv-transmitteret dansktop-prisfest i Jyske Bank Boxen lørdag den 23. januar 2016.

Og du kan komme med! Læs mere HER >>

Vil du have fingrene i Familie Journal med det samme?

Du kan downloade og læse Familie Journal på din Ipad.
Det er helt enkelt at komme i gang:

1. Du går ind på AppStore på din Ipad.
2. Du skriver Familie Journal i søgefeltet i højre hjørne.
3. Du trykker på søgeknappen på dit tastatur.
4. Du installerer dit ugeblad.