Ugens blad: At rejse er at leve

Søndag, 31. januar 2016
af redaktionen
Med dit Familie Journal i denne uge får du et hæfte med vores bedste råd og tips til at planlægge din sommerferie, uanset om du er alene, om I er to eller en hel familie.

Familie Journal i denne uge

Vil du have abonnement på Familie Journal?
Klik her, for at se de aktuelle abonnementstilbud >>

Begge børn er en gave til os

Familien i Odense fik først efter et år klar besked om, at problemer med den ene tvillings udvikling ikke skyldtes for tidlig fødsel, men spastisk lammelse. Malerier med masker på væggen fortæller på deres egen måde om en svær tid, da diagnosen lige var stillet. I dag er alt anderledes.

Anny tog sin handicappede datters liv

Dorte skulle aldrig nogensinde på institution – det havde Anny Hansen lovet sig selv og sin datter, allerede da Dorte blev født. I 43 år passede og plejede Anny sit barn. Men en dag skete der noget, som drev Anny til at gøre en ende på datterens liv.

Nu har den vinter snart varet længe nok

I ugens tillæg får du inspiration til at planlægge sommerferien, uanset om du er alene, om I er to eller en hel familie. Og selvfølgelig findes der massevis af andre gode tilbud end dem, du får på de16 sider. Men læs med til en start. Så er sommeren allerede kommet lidt nærmere.

Se video om ugens tillæg her

Familie Journal nr. 5 er på gaden d. 1. februar 2016.

Chefredaktøren fortæller...

Det var ikke noget, jeg vidste af, og egentlig synes jeg også, det er lidt sjovt.

Men det er faktisk lige præcis i denne tid, at rejsebureauernes telefoner og mailbokse gløder, fordi vi danskere køber vores sommerferie nu.

Måske er det ikke så sært endda, for et kig ud ad vinduet giver da en god forklaring på, at man kunne fristes af varmere temperaturer og alt, hvad der hører til en god ferie.

Og det har lige været julemåned, hvor de fleste af os har haft travlt med at pynte op og hygge indendørs, og hvor længslen efter lysere tider måske har været fortrængt af det lys, der er forbundet med højtiden.

I hvert fald er det nu, hvis man skal have de gode pladser til sommerens rejser, og det er vores håb, at ugens tillæg kan være med til at give lidt inspiration til nogle gode rejseoplevelser.

SE OGSÅ: Alle Familie Journals konkurrencer og deltag her >>

Jeg får da lige med det samme lyst til at udforske den del af Italien, som hedder Umbrien – landet for livsnydere kalder journalist Greta Johannsen området, som byder på dejlig mad og vin – eller tage på tulipantur til Holland. For ikke at tale om en romantisk rejse til Paris, hvor man bor på en flodpram, som flyder afsted på Seinen.

Prøv at kigge og lad dig måske friste.

Vil du have fingrene i Familie Journal med det samme?

Du kan downloade og læse Familie Journal på din Ipad.
Det er helt enkelt at komme i gang:

1. Du går ind på AppStore på din Ipad.
2. Du skriver Familie Journal i søgefeltet i højre hjørne.
3. Du trykker på søgeknappen på dit tastatur.
4. Du installerer dit ugeblad.

Download Familie Journal på AppStore her >>

Vil du være Facebook- venner med os på Familie Journal, "Jeg elsker at strikke" og "Jeg elsker kage"

Vil du af med de overflødige kilo? På slankeklubben.dk har vi samlet guides, kostplaner og opskrifter til nogle af tidens populæreste kure.

Ris og ros til bladet: redaktionen@familiejournal.dk.