Ugens blad: Rigtig godt nytår

Mandag, 28. december 2015
af redaktionen
Med dit Familie Journal i denne uge medfølger et stort hæfte med lækre LCHF-opskrifter

Familie Journal i denne uge

Vil du have abonnement på Familie Journal?
Klik her, for at se de aktuelle abonnementstilbud >>

Langt væk fra Hollywood

Der er hverken storslået filmby eller idyl over det, da Familie Journal besøger optagelserne til ”Badehotellet”s tredje sæson. Men når klaptræets velkendte smæld har lydt, sker der alligevel noget magisk.

Det var den lykkeligste dag i mit liv

Lone blev genforenet med sin familie efter 52 år Som baby blev Lone anbragt på et børnehjem og senere en åndssvageanstalt, fordi hun virrede med hovedet og skelede med øjnene. Men Lone var blot hørehæmmet. Alligevel skulle hun blive 27 år, før hun fik lov til at bo for sig selv, og yderligere to årtier skulle gå, inden hun mødte sin familie.

Naboerne gav os lyst til at blive

Kasper og Line har altid vidst, at de på et tidspunkt ville bytte Aalborg ud med et liv på landet. Det behøvede bare ikke være lige med det samme. Men så dukkede der et specielt tilbud op, som de ikke kunne sige nej til.

En god start på 2016 med LCHF

Er du også klar til en sund start på 2016? Med LCHF behøver du hverken at sulte eller lide afsavn. I denne uge får du et stort hæfte med lækre opskrifter på både morgenmad, frokost, aftensmad og dessert.

Vil du med til Dansktop Prisen 2016?

Chefredaktøren fortæller...

Nytårsaften har altid været noget særligt for mig.

Først som barn, hvor jeg ærlig talt var noget betænkelig ved at gå udenfor, fordi jeg var bange for raketterne. Siden som ung, hvor jeg altid vandrede rundt i kulden i tynde nylonstrømper og fine sko, som absolut ikke egnede sig til udendørs brug på jagt efter den helt rigtige nytårsfest.

SE OGSÅ: Alle Familie Journals konkurrencer og deltag her >>

Så som voksen med børn, bekymringer over raketterne igen. Og efterhånden som delemor og bonusmor, hvor jeg havde den glæde, at alle børn altid var samlet hos os til nytår.

Det helt utrolige er, at den glæde holder ved. Børnene – som nu er de unge – jagter ikke rundt efter fester. De holder fest sammen med os. Vi laver god mad, inviterer venner og deres (voksne) børn og skåler klokken 24. Jeg er næsegrus taknemlig over, at de stadigvæk gider. Og jeg håber helt hemmeligt, at det er en tradition, som vil fortsætte mange år endnu.

Den nyeste tradition er, at jeg lige først skal en tur omkring dronningen på DR1 nytårsaften. Rundt om den traditionsrige nytårstale får jeg lov til at ytre min mening om kongehuset på denne store aften. Det vil glæde mig, hvis vi ses.

Tak for i år og rigtig godt nytår!

Vil du have fingrene i Familie Journal med det samme?

Du kan downloade og læse Familie Journal på din Ipad.
Det er helt enkelt at komme i gang:

1. Du går ind på AppStore på din Ipad.
2. Du skriver Familie Journal i søgefeltet i højre hjørne.
3. Du trykker på søgeknappen på dit tastatur.
4. Du installerer dit ugeblad.