Ugens blad: Sjove krydsord til pinsedagene

Lørdag, 14. maj 2016
af redaktionen
I denne uge er Familie Journal på gaden allerede lørdag! Glæd dig til det store krydsordshæfte, der følger med bladet.
Familie Journal nr. 20/2016

Vil du have abonnement på Familie Journal? Klik her, for at se vores abonnementstilbud >>

Vil du læse Familie Journal på din iPad? Klik her, for at hente bladet >>

Jeg mødte kvinden, jeg har savnet i 50 år

Fra på onsdag kan vi atter møde Astrid og Torben som et af de fire ægtepar i DR1-serien ”7-9-13”. De er beviset på, at stormende forelskelser ikke kun hører ungdommen til. Og Astrid har bibragt sin mands liv en helt ny dimension.

En bamse for hver narkose

Anja og Karsten Østergaard Høeg hader at skulle sende deres datter i narkose, men der er ingen vej udenom. For ledpunkturen hjælper 10-årige Cille af med nogle af smerterne.

Ekstra til dig: Stort krydsordhæfte

Der er masser af sjove og udfordrende hovedbrud til pinsen i det store krydsordhæfte, der følger med ugens Familie Journal.

Familie Journal nr. 20 er på gaden lørdag d. 14. maj 2016.

Chefredaktøren fortæller...

Anette Kokholm

En undersøgelse af Familie Journals madsider for nogle år siden viste, at bladets læsere sætter stor pris på tærter. Og der er nok ingen tvivl om, at det stadig er gældende. Selv kan jeg rigtig godt lide tærter, både de salte og de søde, og jeg vil svælge i Helle Brønnum Carlsens opskrifter på side 14 til 17, hvor der er tærter både med kød, fisk og kun grøntsager. Og så lige to søde.

SE OGSÅ: Alle Familie Journals konkurrencer og deltag her >>

Tærter er en god måde at få anvendt rester på, påpeger Helle. Jeg kan tilføje et andet tærte-tip, som jeg har fra en veninde, som bor alene. Hun laver jævnligt en stor grøntsagstærte til 4 personer. Når den kommer frisk fra ovnen, spiser hun en portion og lægger de andre tre i hver sin pose i fryseren. Så er sådan en rigtig nem at tage op og give en tur i mikroovnen en anden dag, hvor hun ikke lige har lyst eller tid til at lave mad. Smart, ikke?

Når vi nu er ved maden, så er den helt sikre forårsfavorit fra haven jo rabarberne. Her er det Tonie, som har været på besøg på Dansk Landbrugsmuseum, Gl. Estrup, hvor man simpelthen har forsket i, hvordan rabarber har været dyrket og anvendt. En række gode tips følger også med, så du selv kan komme i gang med at dyrke – eller måske supplere dem, du har allerede.

Vil du have flere krydsord?

Vi har samlet 3 hæfter med krydsord, som du nemt kan printe ud. Pris: 19 kr. pr. stk.

Danmarks sjoveste krydsord
Danmarks sværeste krydsord
citat-kryds
Abonnement på Familie Journal