Ugens blad: Skal vi male byen rød?

Mandag, 14. december 2015
af redaktionen
Vi har mødt Birthe Kjær til en snak om jul og Dansktop Prisen - læs med i denne uges Familie Journal

Familie Journal i denne uge

Vil du have abonnement på Familie Journal?
Klik her, for at se de aktuelle abonnementstilbud >>

Det bliver en sjov jul i år

Birthe Kjær er lige nu aktuel med sit nye album ”Lige fra hjertet”, der byder på dugfriske, country-inspirerede sange – 10 på dansk og tre på engelsk. Vi har mødt hende til en snak om jul og Dansktop Prisen 2016.

Vi skal altid være sammen

– Jørn er en god mand, slår Karen fast. Hun sidder i kørestol på grund af sclerose, og hendes mand, Jørn, har lovet hende, at hun aldrig skal på plejehjem. Derfor er Jørn på 81 år både kok, rengøringshjælp, ægtemand – og hundepasser.

Det er så dejligt at hjælpe dem der trænger

Som enlig mor på kontanthjælp kender 46-årige June Spuur fra Højet på Sydfalster alt til det svære i at få pengene til at slå til i december måned. I 2013 besluttede hun sig for at lave en indsamling af hjemmelavede julegaver, som hun gav videre til familier, hvor pengene var små.

Chefredaktøren fortæller...

Her på Familie Journal er vi i fuld gang med nedtællingen. Jo, jo, også til jul, men endnu mere til en måned efter jul.

Den 23. januar er nemlig den dato, der for alle os herinde minder om juleaften. Vi er i hvert fald lige så spændte! Jeg selv ikke mindst, for den aften vil jeg stå på scenen i Boxen i Herning og sige: ”Godaften og velkommen ...”

Det er vores store fest Dansktop Prisen 2016, der løber af stablen den aften, hvor vi kårer årets nye talent. Men ikke nok med det, vi fejrer også årets mandlige og kvindelige solist, årets gruppe, årets album med meget mere – og ikke mindst en særlig hæderspris, der skal gives som en livslang hyldest til en af kunstnerne.

SE OGSÅ: Alle Familie Journals konkurrencer og deltag her >>

Vi glæder os herinde til at være værter for så stor en fest, og vi håber selvfølgelig at så mange som muligt af Familie Journals læsere har lyst til at være med.

Så tillad mig at gøre lidt reklame her. Mangler du en julegave til nogen? Eller kunne du have lyst til en glad aften med venner eller familie, mens I først overværer et stort og flot show, og derefter slår hår og dansesko løs til blandt andre Birthe Kjær og hendes band?

Så kom glad. Jeg vil glæde mig til at mødes! Interesseret? Klik på banneret nedenfor.

Vil du med til Dansktop Prisen 2016?

Vil du have fingrene i Familie Journal med det samme?

Du kan downloade og læse Familie Journal på din Ipad.
Det er helt enkelt at komme i gang:

1. Du går ind på AppStore på din Ipad.
2. Du skriver Familie Journal i søgefeltet i højre hjørne.
3. Du trykker på søgeknappen på dit tastatur.
4. Du installerer dit ugeblad.