Ugens blad: Smag på Italien

Mandag, 11. april 2016
af redaktionen
Med dit Familie Journal i denne uge får du et hæfte med de lækreste retter fra det italienske køkken.

I dag er jeg bare taknemlig

Sally kom til verden sund og rask, troede alle. Men en simpel måling, som kun få sygehuse foretager, viste, at Sally havde en hjertefejl. Så den lille pige blev døbt bare otte dage gammel, inden hun skulle igennem en risikabel operation.

Veninder og naboer i over 60 år

Elin og Gunhild har boet i de samme huse på Tjørnevej siden 1954. Og de har været veninder lige så længe. De sætter stor pris på samværet og hyggen. Gode venskaber og et godt naboskab er nemlig noget af det vigtigste her i livet.

Spis på italiensk

I denne uges tillæg får du opskrifter på pizza, pasta, bruschetta og meget mere!

Vil du have abonnement på Familie Journal?
Klik her, for at se de aktuelle abonnementstil
bud >>

Familie Journal nr. 15 er på gaden mandag d. 11. april 2016.

Chefredaktøren fortæller...

En af mine yndlingsfilm har altid været ”Lady og Vagabonden”. Ja, kald mig bare barnlig eller nostalgisk, men sådan er det altså.

Jeg holder rigtig meget af hunde, og da jeg var barn, havde vi en cocker spaniel. Den var ikke rød som Lady i filmen, men sådan nærmest salt og peber-farvet, men den var elsket, selv om den lavede en del unoder.

SE OGSÅ: Alle Familie Journals konkurrencer og deltag her >>

Spaniels er evigt sultne, og jeg har ikke tal på alle de gange, min mor har råbt ”neeeej”, og hvor hunden alligevel nåede at hapse et eller andet guf på sofabordet.

En af mine yndlingsscener i filmen om Lady og Vagabonden er da også netop én, hvor der indgår et måltid. De to forelskede hunde – ja, i film kan dyr godt forelske sig! – sidder til bords hos Tony i baggården, og mens vasketøj tørrer i de smalle gader, og Tony og hans assistent finder instrumenterne frem, kommer den ultimative kærlighedserklæring på film. Nemlig der, hvor Vagabonden med snuden skubber den sidste kødbolle over til Lady. Så bliver det ikke større.

Sangen, der får det hele til at gå op i en højere enhed, er selvfølgelig ”Bella Notte”. Jeg kunne ikke lade være med at nynne den, da jeg så billederne til vores skønne tillæg med italiensk mad, som er med i denne uge.

Velbekomme – og det er tilladt at synge til de dejlige retter …

Vil du have fingrene i Familie Journal med det samme?

Du kan downloade og læse Familie Journal på din Ipad.
Det er helt enkelt at komme i gang:

1. Du går ind på AppStore på din Ipad.
2. Du skriver Familie Journal i søgefeltet i højre hjørne.
3. Du trykker på søgeknappen på dit tastatur.
4. Du installerer dit ugeblad.

Download Familie Journal på AppStore her >>

Vil du være Facebook- venner med os på Familie Journal, "Jeg elsker at strikke" og "Jeg elsker kage"

Vil du af med de overflødige kilo? På slankeklubben.dk har vi samlet guides, kostplaner og opskrifter til nogle af tidens populæreste kure.

Ris og ros til bladet: redaktionen@familiejournal.dk.