Ugens blad: Strik til hele familien

Mandag, 6. juni 2016
af redaktionen
Med dit Familie Journal i denne uge får du et flot hæfte med smukke, klassiske strikkeopskrifter til hele familien.
Familie Journal nr. 23/2016

Vil du have abonnement på Familie Journal? Klik her, for at se vores abonnementstilbud >>

Vil du læse Familie Journal på din iPad? Klik her, for at hente bladet >>

Rikke blev Årets Håndværker

Da Rikke Nørulf var lille, drømte hun om at finde sin far, og da hun endelig mødte ham, opdagede hun også, at hun var ualmindelig god til at arbejde med sine hænder. Faktisk er Rikke så god, at hun er Danmarks første kvinde, der får prisen som Årets Håndværker.

Lækkerier til sylteglassene

Det er skønt at have hjemmelavet syltetøj, kompot og marmelade i køleskabet. Det kræver ikke det store arbejde, og så smager det af sol og sommer, hvis du bruger jordbær og rabarber, som der er masser af lige nu.

Strik til hele familien

I samarbejde med Sandnes Garn har vi lavet et flot hæfte med otte skønne strikkeopskrifter til hele familien. Modellerne er klassiske, både i farve og facon – lige som det er allermest moderne lige nu. Alt er strikket i et garn der er en behagelig blanding af merinould og bomuld, så modellerne kan bruges hele året.

SE OGSÅ: Alle Familie Journals konkurrencer og deltag her >>

Chefredaktøren fortæller...

Anette Kokholm

Jeg har aldrig været det store havemenneske – sådan at forstå, at jeg ikke rigtig har haft tid og lejlighed til at gøre noget stort ud af min egen have.

Men jeg sætter stor pris på at besøge skønne haver og at læse om dem, som i reportagen i denne uges Familie Journal, hvor Tonie har besøgt en herlig have på Sydfyn. Her har fantasien virkelig fået frit spil. Blomster er plantet i gammelt porcelæn og anbragt på en trappestige. Tepotter fundet på loppemarkeder er sat på pinde og anbagt i krukker, en gammel værkstøjskasse er blevet til en pyntegenstand – ja, kig selv med, fantasien kender ingen grænser. Der er også plads til leg – børnebørnene kan hygge sig i et hus bygget af en gammel kano og med et toiletsæde som vindue. Og de må gerne plukke af krydderurterne, når der skal laves ”sandkager”. Der er masser af sjove idéer at hente. Også for os, som ikke har så meget tid tilovers til det grønne.

Og mens vi nu er ved haverne, skriver Frank Kirkegaard i ugens blad om de mest pragtfulde engelske roser, selvfølgelig med anvisninger til, hvordan den slags passes på den helt rigtige måde.

Det kan næsten være svært ikke at lade sig friste.

Abonnement på Familie Journal