Mandelboller

Læsernes bedste opskrift kommer i denne uge fra Selma Nielsen, Hjallerup. Se Selmas opskrift på lækre boller med mandler bagt på fuldkorns- og hvedemel her
Af
af Selma Nielsen, foto: Carina Krüger

Opskrift på boller med mandler

(15 stk.)

20 g gær
1 dl vand
4 dl kærnemælk
2 spsk. sirup
2 tsk. salt
3 spsk. olie
100 g mandler
225 g fuldkornsmel
420 g hvedemel
Æg til pensling

Sådan bager du bollerne

Rør gæren ud i vandet og rør kærnemælk, sirup, salt, olie, hakkede mandler og fuldkornsmel i. Rør hvedemelet i, ælt dejen godt sammen og stil den i køleskabet natten over.

Form dejen til boller, pensl med æg og bag dem ved 180° i 25 min.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.