Forårsfornemmelser i Disneyland Paris

Fredag, 18. marts 2016
af
En af vores dygtige fotografer Peter Grosen overraskede sin søn Aske med en kvik forårs-ferie til Euro Disney i Paris. Og teenageren slægter sin far på, når det kommer til interessen for film og foto - se bare hans levende postkort-film herover. Man får godt nok lyst til en tur til Paris!

Drages du af fortryllende farver og munter musik, og er der plads i kalenderen, er foråret et godt tidspunkt for et besøg i Disneyland i Paris. Lige nu blomstrer hele den enorme forlystelsespark i alverdens farver, og alle de velkendte figurer springer ud i deres fineste forårsskrud. Samtidig er køerne til de mange forlystelser overkommelige i forhold til i højsæsonen.

Blandt forlystelserne er Disney Studies parisiske restaurant Chez Rémy, hvor man føler man sig krympet til mini-størrelse, når overtøjet hænges på en kæmpe gaffel og stolen ligner en champagneprop. Kulissen er skabt som i filmen om rotten Ratatouille, og ved siden af restauranten kan man ved hjælp af den nyeste 3D teknologi få en vild køretur i rottebil ind under komfuret og rundt i alle køkkenets kroge.

Læs også: Prag, den gyldne stad

Her i forårssæsonen, mens mørket stadig sænker sig relativt tidligt, er det måske også det optimale tidspunkt at beundre det imponerende aften-fyrværkerishow over Torneroseslottet.

Disneyland Paris tilbyder talrige overnatningsmuligheder med hoteller i flere prisklasser, men det er også en mulighed at bo inde i centrum af Paris og tage med tog de 30 km ud til parken.

Air France, SAS og Norwegian er blandt de flyselskaber, der har daglige afgange til Paris. Et alternativ til flyrejsen er at køre med bus hele vejen. Evt. som en pakkerejse, så hotel er inkluderet.

Se for eksempel tilbus hos Nilles Rejser. nilles.as/paris