Gode tips til din rejse til Rom

Tirsdag, 6. september 2016
af Rejseredaktionen
Fra det gamle romerrige til en moderne metropol: Rom er 2.700 år gammel og alligevel evig ung. Tag på rejse til Rom og oplev et farvestrålende møde mellem en levende storby og dens nærværende oldtid.
Tag på rejse til Rom og oplev byens smukke bygninger og ruiner fra romerrigets storhedstid

Det er svært ikke at blive overvældet, når man færdes i Roms krogede gader og brede boulevarder. Byen har utallige minder fra oldtiden, hvis kultur var forud for sin tid.

Imponerende bygningsværker og ruiner fra fordums tid, der vidner om Romerrigets storhed, smukke marmorskulpturer og sagnomspundne fontæner smelter ind i gadebilledet.

Læs også: Vandreferie: Oplev verden til fods

Sprudlende markedsplads

Selv om Rom er en stor by, er der ingen store afstande mellem seværdighederne. Der er rig mulighed for at tage på en arkitektonisk rejse gennem antikken op til nutiden.

Fra den spanske Trappe kan man spadsere gennem det gamle centrum ad Via Condotti til Trevifontænen, videre til Pantheon. Herfra via Piazza Navona til Roms sprudlende markedsplads Campo Di Fiori, hvor lokale råvarer og sanseindtryk udbydes i overflod. Og så er det tid til at nyde det rustikke, romerske køkken på en af de lokale restauranter.

På vingårds-besøg

Har man lyst til en eftermiddag i mere fredfyldte omgivelser, kan man tage på opdagelse i området syd for Rom. Her ligger flere vingårde, og de er åbne for både besøg og smagninger, så man kan prøve områdets vine og især de kendte spumanter, der produceres her.

Rejsen til Rom

Du kan flyve fra både Kastrup og Aalborg til Rom (Fiumicino), f.eks. med SAS og Norwegian. Desuden tilbyder Nilles Rejser en 8-dages pakkerejse til Rom – læs mere her!

Vi er i gave humør og deler lige nu store rabatter ud på Travellink, find din kode her: travellink rabatkoder