Mie har været på krydstogtferie – her er hendes dom

Onsdag, 3. januar 2024
Annonce for Stjernegaard Rejser
Influencer Mie Isaksen er slet ikke i tvivl om, hvad hun synes om at være på krydstogt.
Familien Isaksen

Mange tror fejlagtigt, at et krydstogt er dyrt, meget fornemt og kun for ældre mennesker.

Influenceren Mie Isaksen havde da også selv sine forestillinger, da hun sidste år tog afsted med hele familien, herunder hendes kæreste, to børn og Mies to forældre.

Men krydstogtet tværs over Middelhavet ombord på Symphony of the Seas, et af verdens største krydstogtskibe og en del af Royal Caribbean Cruises’ Oasis-klasse, viste sig at være en ren fornøjelse for alle.

Familien opdagede hurtigt, at stemningen ombord var fuldkommen afslappet, og at krydstogtrejsen var fyldt med oplevelser, aktiviteter og masser af god mad, der faldt i alles smag.

Herunder kan du læse mere om Mie og familiens oplevelser med at være på krydstogt og om de fordele, rejseformen kan have. Se også den miniserie, de optog undervejs på krydstogtet.

Familien Isaksen
Der var godt humør over hele linjen, da familien Isaksen var på krydstogt.

Aktiviteter for alle aldre

På et krydstogtskib i Oasis-klassen, som Mie og familien rejste med, er der rig mulighed for at lave aktiviteter sammen. Her er der blandt andet pools, boblebade, en løbebane, basketballbane, en klatrevæg og bordtennis.

Flere af aktiviteterne er perfekte med børn, men der er naturligvis også mere rolige steder, hvor de voksne kan trække sig.

Skibet med de mange forskellige aktiviteter og områder gjorde det muligt for familien Isaksen at være sammen afsted på ferie, men med muligheden for et pusterum og lidt tid for sig selv, når man havde brug for det.

Blandt andet kunne bedsteforældrene nyde nogle stille stunder sammen i voksenområderne, mens de yngre generationer kunne boltre sig i badelandet og de andre børneområder på skibet.

Bedsteforældre
Bedsteforældrene Maja og Torben tager en gåtur på krydstogtskibet.

Gode madoplevelser

Når du rejser med hele familien, som Mie Isaksen gjorde det, kan det være svært at tilfredsstille alle munde. Men på et krydstogtskib hos Royal Caribbean kan du se frem til både eksklusive og børnevenlige madoplevelser om bord.

Gode spisesteder var der også masser af, ifølge Mie og familien. Restauranterne er meget forskellige, så der var noget for enhver smag og for både store og små.

Ombord var der buffeter og a la carte-restauranter, tre-retters menuer i hovedrestauranten og flere specialrestauranter med for eksempel sushi, burger eller skaldyr. Kort sagt – lidt for enhver smag.

Spisetid
De voksne nyder et glas vin ombord på Symphony of the Seas.

Et flydende hotel

Foruden de mange oplevelser om bord, er det særlige ved krydstogter selvfølgelig også, at du befinder dig på et flydende hotel, der kan lægge til i forskellige byer og havne. Familien Isaksen fik da også selv besøgt nogle spændende byer, som de aldrig havde tænkt over at besøge selv.

Man bestemmer selvfølgelig selv, om man går i land hver gang, eller om man trænger mere til en dag på skibet – når man er afsted som familie, kan man også dele sig op, så alle får den ferieoplevelse, de drømmer om. Så kan man samles om aftenen og dele oplevelserne med hinanden over en god bid mad.

Familien Isaksen på krydstogt

Er du interesseret i at se, hvordan en krydstogtsrejse fyldt med drama, forventninger og udfordringer i familien Isaksen kan se ud, så se med her i Danmarks (måske) korteste serie.

Episode 1: Rejsefeber

Episode 2: Bliv sammen

Episode 3: Løb for livet

Episode 4: Dobbeltliv

Episode 5: Børnene går solo

Episode 6: En smuk katastrofe

Royal Caribbean International

Royal Caribbean er et af verdens største krydstogtrederier med hovedkontor i Miami. Rederiet blev grundlagt tilbage i 1968 og er kendt for at tilbyde innovative og underholdende krydstogtsoplevelser.

Royal Caribbean har en flåde af imponerende skibe, som er nogle af de største og mest avancerede krydstogtskibe i verden.

Royal Caribbean Cruises er også kendt for deres brede udvalg af aktiviteter og underholdning ombord. De største skibe hos Royal Caribbean Cruises har alt fra vandrutsjebaner og badeland til skøjtebaner og isshows, live musik, kasino og meget mere. Derudover er der masser af restauranter, barer, teatre og klubber på skibene, der tilbyder noget for enhver smag og for gæster i alle aldre.

Skibene sejler i hele verden til et bredt udvalg af destinationer og ruter. Du kan blandt andet sejle i Caribien og besøge populære destinationer som Bahamas, Jamaica, Puerto Rico og De Britiske Jomfruøer. Du kan også sejle i Middelhavet om sommeren og besøge nogle af de smukkeste byer i Europa: Barcelona, Rom, Athen og Venedig.

Læs mere om Mie Isaksens rejse med Royal Caribbean International her.