Tag med til De Danske Sydhavsøer

Mandag, 9. april 2018
9. april 2018 09:00:00 - af Karna Bunk-Jensen. Foto: NILLES
Mange rejser sydpå for at få de helt store rejseoplevelser. Det gør vi også – rettere sagt til Lolland, Falster og Møn! Vores eget lille rige gemmer nemlig på et hav af dejlige oplevelser, som vi næsten ikke kan vente med at vise dig på denne rejse med NILLES.
Mange rejser sydpå for at få de helt store rejseoplevelser. Det gør vi også ? rettere sagt til Lolland, Falster og Møn! Vores eget lille rige gemmer nemlig på et hav af dejlige oplevelser, som vi næsten ikke kan vente med at vise dig.
Moder natur har sans for drama. I hvert fald er der hverken noget beskedent eller forsigtigt over Møns Klint. De lodrette kridtklipper, som blev dannet for mange millioner år siden, rejser sig majestætisk fra det turkisgrønne hav – et syn, der tager pusten fra enhver. Her på den yderste kant af riget triller NILLES’ bus forbi på en rundrejse, der tager os omkring Lolland, Falster og Møn.
På rejsen bor vi i Nykøbing Falster - en hyggelig købstad, der har spillet en vigtig rolle i Danmarks historie.
På rejsen bor vi i Nykøbing Falster - en hyggelig købstad, der har spillet en vigtig rolle i Danmarks historie.

Engelsk slotshave på Møn

Mindre dramatisk bliver det i Magleby Sogn, som gemmer på en romantisk hemmelighed. Liselund er Danmarks bedst bevarede haveanlæg fra romantikken, og den sirlige havekunst leder tankerne hen på de sydengelske slothaver. Her, midt på Møn, kan havens gæster spadsere ad kringlede stier forbi det lille lystslot, en alpehytte, et kinesisk tehus og flere små åkandesøer. Akkurat som Adam Oehlenschläger og Thorvaldsen engang gjorde det.
Liselund er Danmarks bedst bevarede haveanlæg fra romantikken, og den sirlige havekunst leder tankerne hen på de sydengelske slothaver.
Lystslottet Liselund ligger midt i Danmarks bedst bevarede haveanlæg fra romantikken.

Klokkeklang i Maribo

Tænk, at naturen kan variere så meget i så lille et land. Også klosterbyerne, der udgør øernes små hovedstæder, har hver deres vartegn. I Maribo ringer klokkerne i den berømte domkirke flere gange om dagen efter en helt speciel ”ringeskik” fra middelalderen, og kalkmalerierne i Elmelunde Kirke er Steges stolthed. Rejselederen er med på hele rejsen, og efter korte byrundture til fods vil der være tid til på egen hånd at gå på opdagelse i de historiske handelsstæder.
De berømte og velbevarede kalkmalerier i Elmelunde Kirke på Møn stammer helt tilbage fra middelalderen.
De berømte og velbevarede kalkmalerier i Elmelunde Kirke på Møn stammer helt tilbage fra middelalderen.

Rundrejse på de danske sydhavsøer

denne spændende rejse er Hotel Falster i Nykøbing Falster vores hyggelige base. I selskab af rejseleder og chauffør besøger vi Vordingborg, Lolland-Falster og Møn, og oplever bl.a. Møns Klint, Knuthenborg Safaripark, kalkmalerierne i Elmelund Kirke, øen Nyord og lystslottet Liselund med have.

Rejsen inkluderer:
  • 4-stjernet bus
  • 3 overnatninger På Hotel Falster
  • Halvpension
  • Forplejning på ud- og hjemrejse
  • Udflugter ekskl. entré til Knuthenborg Safaripark og Geocentret Møns Klint
  • Dansk rejseleder
Pris pr. person: 3.195 kr.

Afrejse den 6/6, 18/7 og 14/8 2018. Rabat ved på- og afstigning i Vejle, Fredericia, Fyn og Sjælland: kr. 120,00.

Læs mere om rejsen og bestil på www.nilles.as/danmark-dejligst eller ring 7021 6022