Kære Puk
Min bror har kontanter i skabet
Slankeopskrift på creme brûle med passionsfrugt
(4 portioner)
75 g sukker
1 spsk. vand
4 stk. passionsfrugter
300 g græsk yoghurt, 2%
Fremgangsmåde til creme brûle med passionsfrugt
Skær passionsfrugterne i halve, skrab frugtkød og kerne ud.
Fordel frugtmassen i 4 små 1 dl ovnfaste soufflé skåle.
Fordel den græske yoghurt over frugtmassen, jævn overfladen ud.
Stil desserten i køleskab.
Karameltop: Før servering laves en "karameltop".
Sukker og vand komme i en lille gryde, koges langsomt op under omrøring.
Lad sukkermassen koge til den får en let gylden farve og karamellisere.
Hæld karamelmassen over den kolde yoghurt.
"Karameltoppen" bliver stiv i løbet af 1 min.
Tip: Kan serveres med frisk ananas, beregn 75 g pr. person.
Energi-information pr. portion
Energi 162 kCal / 676 kJ
Fedt: 1 gram
Kulhydrater: 28 gram
Protein: 7 gram
Kostfibre: 2 gram
Flere sunde opskrifter
Vil du have mere inspiration til en sund kost? Så tag et kig i galleriet nedenfor, hvor vi har samlet endnu flere sunde opskrifter.