slankemad

Foto: slankedoktor.dk

Super light koldskål

Kalorielet opskrift på koldskål med vanilje og citron. Server f.eks. med fibermusli.

Foto: slankedoktor.dk

Yoghurt med granatæble og lakrids

Får du gæster til middag, eller har du bare lyst til noget lækkert- så skal du prøve at lave en lækker og kalorielet yoghurt dessert!

Foto: slankedoktor.dk

Cremet karrysuppe med kødboller

Gris, karry og æble er en fantastisk kombination. I denne opskrift trylles de dejlige ingredienser sammen til en fyldig, cremet karrysuppe.

Slankemad skal være lækker
Hvis du tror, slankemad er en selleristilk og to tomater på en ellers tom tallerken, kan du godt tro om igen. For slankemad handler om at blive mæt af lækker og velsmagende mad!

Slankemad er sund og nærende mad, der både tilfredsstiller øje, krop og sind. Derfor er det vigtigt at den slankemad, du spiser, frister dig, når du ser den på tallerkenen og at det er slankemad, du kan lide. Der må jo gerne være livretter iblandt din slankemad.

Her på siden har vi samlet de bedste opskrifter på slankemad fra Familie Journal. Vi har slankemad for enhver smag og slankemad til enhver kur og diæt. Der er både slankemad til kødelskeren og vegetaren og slankemad til morgen, middag og aften.

Følger du en bestemt kur, som Lavkarbo-kuren, har vi flere opskrifter på slankemad under "Lavkarbo". Uanset om du er i gang med et længerevarende vægttab, lige skal have tabt de sidste 2 kilo, eller du bare vil holde vægten, kan du finde lækker slankemad her.

Vi synes, det er vigtigt, at slankemad er lækker og velsmagende - og så skal slankemad selvfølgelig også være nem at lave.

Vi håber, du nyder den slankemad, du finder her på siden. God fornøjelse!