Fisk med radise- og spinatsalat

Torsdag, 19. april 2012
af Redaktion
Super salat med fisk og rygeostcreme fra Familie Journals Slankeklub
Foto: Familie Journals Slankeklub
Foto: Familie Journals Slankeklub

(4 pers.)

Fiskeruller
8 rødspættefileter
2 spsk. sennep
Salt og peber

Rygeostcreme
1 dl fynsk rygeost
1 dl græsk yoghurt
1 spsk. fintrevet peberrod
1 tsk. sød sennep
Salt og peber

Radise-spinatsalat
100 g babyspinat
200 g spidskål
1 bdt. radiser
1 bdt. forårsløg
4 tsk. æbleeddike
4 tsk. rapsolie
Salt og peber

Smør rødspættefileterne med sennep og drys med salt og peber. Rul dem sammen og bind evt. en snor om. Læg dem i et ovnfast fad og bag dem ved 200° i ca. 12 min. Rør ingredienserne til rygeostcremen sammen og smag til med peberrod og salt og peber.
Skær spidskålen i tynde strimler og bland den med babyspinat. Skær radiser og forårsløg i tynde skiver og bland dem i salaten. Rør dressingen sammen af æbleeddike, olie, salt og peber og dryp den over salaten.

Slankeopskrift: Familie Journals Slankeklub

FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB

Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her.

Energi-information pr. portion
Energi 1740 kJ/416 kcal
Fedt: 11 g
Kulhydrater: 7 g
Protein: 68 g
Kostfibre: 2 g

Find flere slankeopskrifter i Familie Journals Slankeklub

Prøv de andre lækre madopskrifter:
Rejer med spinat og fennikel
Fiskefrikadeller
Stegte sild med kold kartoffelsalat

Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop