Gazpacho med spinatsalat

Torsdag, 27. juni 2013
af Familie Journals Slankeklub
Kold sommersuppe fra Familie Journals Slankeklub
Foto: Familie Journals Slankeklub
Foto: Familie Journals Slankeklub

Opskrifter til en sund kostplan fra Familie Journals Slankeklub

Hver uge får du masser af gode opskrifter til en sund kost i Familie Journal. Vi har også samlet 10 opskrifter til en sund kost i galleriet i bunden af artiklen. Tag et kig, og bliv inspireret til en sundere livsstil!

Slankeopskrift på gazpacho med spinatsalat

(4 pers.)

1 kg tomater
1 dåse flåede tomater ca. 400 g
1 rød peber
1 grøn peber
1 agurk
1 skive brød
2 fed hvidløg
60 ml eddike
3 spsk. olivenolie
2 dl vand
Salt og peber

60 g perlespelt
200 g butterbeans fra dåse
100 g ærter
200 g babyspinat
1 bdt. persille
1 spsk. olie
2 spsk. balsamico

Fremgangsmåde til gazpacho med spinatsalat

Hak tomaterne, blend dem med dåsetomater, peberfrugter, den skrællede agurk, brød, hvidløg, olie og balsamico. Kom vandet i og smag til med salt, peber og evt. lidt mere eddike og stil suppen på køl.

Kog perlespelten efter anvisningen på pakken og lad den køle af. Skyl spinaten og persillen. Bland perlespelten med bønner, spinat, persille, ærter og olie-eddike-dressingen. Servér suppen med perlespeltsalaten til.

Energi-information pr. portion
Energi 1842 kJ/440 kCal

Protein: 14 g
Kulhydrater: 50 g
Fedt: 15 g
Kostfibre: 18 g

Flere sunde opskrifter

Vil du have mere inspiration til en sund kost? Så tag et kig i galleriet nedenfor, hvor vi har samlet endnu flere sunde opskrifter.