Artikler
Dorte havde endetarmskræft
200 g oksesteak
40 g romainesalat
3 cherrytomater
40 g grønne asparges
75 g gulerod
50 g frisk fersken
1 spsk. balsamicoeddike
1 citronskive
10 g pinjekerner
125 g kartofler
Sådan gør du
Vask og kog kartoflerne, til de er møre, ca. 25-30 min. Rens og vask grønsagerne. Skær salaten i fine strimler, halver tomaterne, striml guleroden med en kartoffelskræller. Kog aspargesen, så den stadig har bid, og skær den i passende stykker. Skræl fersknen og skær den i tynde både. Bland alle grønsager forsigtigt i en salatskål. Skær citronskiven i kvarte og pynt salaten med citron, fersken og pinjekerner. Dryp balsamico hen over salaten. Krydr steaken med salt og peber og steg den i 4-5 min. på hver side. Server den med salat og kogte kartofler.
SAMMENSÆT EFTER DIN SMAG (til 1 pers.)
Kcal/ kJ
FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB
Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her. (link fjernet)
Slankeopskrift: Familie Journals Slankeklub.
Se artiklen Slank efter din smag - her beskrives slankeprogrammet
Prøv flere slankeretter fra Familie Journals Slankeklub...
Grillstegt forel med porrecreme
Spanske oksespid
Oksebøf i folie