5 danske serier, vi glæder os til i 2024

Torsdag, 18. januar 2024
Cecilie Lunding Tolversen
Vært: Signe Granberg. Foto: Gregers Overvad. Grafik: Melissa Hessel
Vi har taget et kig på det kommende serieår og udvalgt 5 af de danske serier, vi glæder os mest til i 2024.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Året 2024 byder allerede en række danske serier, der lover at fortrylle og engagere seere med deres forskellige tematikker. Her er en oversigt over fem danske serier, som vi allerede nu ser frem til at se.

  1. Familier som vores handler om en dansk sommer, der tager en dramatisk drejning, da stigende vandstand kræver en national evakuering. Serien skildrer en verden, hvor ejendom mister værdi og familier splittes. Serien fremhæver håb, kærlighed og menneskers vilje til at overleve midt i kaosset.
  2. Dark Horse lokker seerne ind i en mystisk og spændingsfyldt verden, når 17-årige Anna og hendes mor, Eva, under mystiske omstændigheder vender tilbage fra jetsetlivet i Kina til Evas barndomsby i Danmark. Anna kæmper med at finde sig til rette. Hendes forsøg på at passe ind på det lokale gymnasium fører til uoverskuelige konsekvenser for familien.
  3. Skruk er tilbage med sæson 2, der fortsætter i sin hjertevarme og humoristiske skildring af livet som forældre. Glæd dig til endnu flere grin, rørende øjeblikke og autentiske beskrivelser af forældreskabets glæder og udfordringer.
  4. Orkestret er også tilbage med sæson 2, der tager seerne ind i den fortryllende verden af musik og drama. Efter den første sæsons succes vender Orkestret tilbage med fortsatte melodiske eventyr og dybe karakterrelationer, der udfolder sig i kulissen af et klassisk orkestermiljø.
  5. NamaStay handler om det luksuriøse campingfænomen glamping. Præcis, hvordan det kommer til at udfolde sig vides endnu ikke, men der forventes at lægges op til et godt grin.

Med disse fem danske serier på programmet ser 2024 ud til at blive et spændende år for dansk underholdning. Der vil være noget for enhver smag på skærmen.