Få en sjov stemmeseddel til Eurovision 2024

Fredag, 10. maj 2024
Helle Hartz
Foto: Eurovision
Skal du se Eurovision 2024? Vi har lavet en stemmeseddel, der er lidt ud over det sædvanlige. Du kan downloade den gratis her og se, om du kan gætte årets vinder.
Eurovision 2024

Er du til glimmer, vindmaskiner, flammer, sjove dansetrin og mere eller mindre iørefaldende melodier? Så er du sikkert en af da mange millioner, der vil sidde klinet til skærmen lørdag den 11. maj fra kl. 21.

Efter to spændende semifinaler er de 26 finalister nu fundet, og værtslandet Sverige har allerede vist, at de forstår at holde et show, der er vildere, større og flottere end nogensinde før.

For mange er Eurovisionen også ensbetydende med at sidde hjemme i stuerne og dyste om, hvem der løber af med trofæet.

Og til det formål kan det være nemmere at overskue med en stemmeseddel ved hånden. Så den skal du selvfølgelig ikke snydes for.

Vi har lavet en sjov stemmeseddel til dig, så du både kan give point til sangene, men også til det flotteste tøj og underholdningsværdien.

Download din stemmeseddel her under og print den - så er du klar til en festlig aften. Du vælger selv, om du vil give point ud for de forskellige felter, eller om du vil holde det mere simpelt og blot sætte kryds ud for dine favoritter.

Klik her for at hente filen

Rigtig god fornøjelse!

Sjov leg til Eurovisionen

Vil du peppe din grandprix-aften lidt op, kan du indføre en drikke-leg undervejs. Den kan både leges af børn og voksne - man bestemmer selv, hvad der skal være i glassene.

Legen går i sin enkelthed ud på, at du og dem, du ser Eurovisionen med, aftaler, at hver gang, der foregår noget særligt på scenen, skal I skåle.

Det kan være hver gang, der er flammer og/eller ild, hver gang der er vindmaskiner, hver gang sangeren går en halv tone op, hver gang der bliver blinket ind i kameraet og hver gang…. Ja, find selv på flere.