Familie Journal anbefaler

Onsdag, 30. december 2015
Anne Kjoge
Trænger du til at lade dig opsluge af en rigtig god bog? Familie Journal anbefaler den klassiske danske krimi, Nitten Røde Roser, som du nu kan købe i supermarkedet for blot 49 kroner. Se efter hylden med Favorit Bøger

Hvordan tager man bedst hævn over en anden? Ved at true med døden? Eller ved at true og myrde den person, som står den anden nærmest?

Da en ung kvinde bliver dræbt af en spritbilist, optændes hendes kæreste af et voldsomt og sygeligt had. Han har mistet det menneske, han elskede højst på jorden, og det skal nu også overgå de fire berusede mennesker, der befandt sig i bilen.

Nitten Røde Roser blev kåret som årets krimi, da den udkom i 1973. Forfatteren Torben Nielsen havde næsten 30 års erfaring som efterforsker, og hans romaner var berømte for deres virkelighedsnære beskrivelser af politiets arbejde. Bogen blev også filmatiseret med Poul Reichhardt i rollen som politimand og Henning Jensen som den vanvittige morder.

Find den fængslende krimiklassiker blandt Favorit Bøgerne i blandt andet Super Brugsen, fakta og Kvickly. Bøgerne koster blot 49 kroner pr. stk.

God fornøjelse.