Vind Anna Grues nye krimi: Blodigt bryllup

Mandag, 11. marts 2024
Cecilie Lunding Tolversen
Foto: Les Kaner. Omslag: Simon Lilholt
Vi udlodder 10 signerede eksemplarer af Anna Grues nye krimi "Blodigt bryllup". Deltag i konkurrencen på Familie Journals Facebookside.
Vind Anna Grues nye krimi Blodigt bryllup
Vi udlodder 10 signerede eksemplarer af Anna Grues nye mini-krimi "Blodigt bryllup". Deltag i konkurrencen på Familie Journals Facebook-side.

Anna Grue har skrevet videre på krimien "Blodigt bryllup", som vi bragte i Familie Journal hen over efteråret 2023.

Den udkommer som en særlig minikrimi d. 13. marts, og Anna har været så sød at signere en stak bøger, som vi udlodder i en konkurrence på Familie Journals Facebook-side.

Her skal du i kommentarfeltet svare på, hvad Anne-Majs ruhårede gravhund hedder, og så ellers bare krydse poterne for, at det netop er dig, der bliver udtrukket som en af de heldige.

Mandag den 18. marts 2024 trækker vi 10 heldige vindere, der hver får én signeret bog. Vinderne får direkte besked.

Blodigt bryllup

En geskæftig kvinde findes død under forberedelserne til et bryllup på en herregård. Og der er ikke tale om et hvilket som helst bryllup, for det er den selvbestaltede privatdetektiv Anne-Maj Mortensens datter, der skal giftes.

Da Anne-Maj går i gang med at undersøge omstændighederne ved dødsfaldet, opdager hun hurtigt, at der måske er tale om mord. Og snart følger flere…

Blodigt bryllup er en mini-krimi baseret på Familie Journals føljeton om den ukonventionelle efterlønner Anne-Maj Mortensen, der opklarer forbrydelser midt i hverdagens tumult.

Bogen kan købes her.