Løs mordgåder med Jessica Fletcher

Lørdag, 20. juli 2013
af Redaktion
Er du vild med TV-serien Murder, She Wrote (Hun så et mord), så kast dig ud i spillet af samme navn, hvor du skal navigere Jessica Fletcher gennem den smukke, men dødsensfarlige, landsby i New England, Cabot Cove, for at løse snedige puzzles og til sidst opdage, hvem der gjorde det!

Af Marianne Svendsen

ANMELDELSE

"Murder, She Wrote 2: Return to Cabot Cove" er det andet spil i serien om Jessica Fletcher. Der er sket en masse siden det originale spil udkom, og efterfølgeren er da også et af de bedste hidden object mordmysterier, vi har haft fornøjelsen af at spille!

Download spillet gratis i 60 minutter her...

Tre detektivhistorier

Return to Cabot Cove byder på tre små historier om mystiske mord, som Jessica Flether skal have din hjælp til at opklare. Den første historie handler om drabet på en upopulær galleriejer, mens de to andre handler om et mystisk dødsfald, der ligner et uheld, og en sag om falskneri på et universitet i Irland.

Sagerne er meget forskellige, men fælles for dem alle er, at du som Jessica skal undersøge gerningsstedet, lede efter spor og afdække de forskellige mistænkte personers motiv. Du skal løse massevis af små opgaver og spille minispil, gennemføre udfordrende hidden object opgaver og ikke mindst udforske store dele af den idylliske Cabot Cove landsby.

GENERELT OM SPILLET

Platform: PC
Genre: Adventure Hidden Object
Udgiver: Intenium

Plusser: Tre forskellige mordgåder, fantastisk flot grafik, minder om tv-serien, gode adventure elementer
Minusser: Lidt for kort, du skal være god til engelsk

Karakter: 9/10

Masser af puzzles

Return to Cabot Cove er et adventurespil med masser af puzzles og hidden object skærme. Du skal altså selv lede Jessica rundt i omgivelserne og selv lede efter brugbare ting og spor. Det kan virke lidt overvældende i starten, men friheden til at udforske omgivelserne tilføjer en masse til spillet.

Kræver gode engelskfærdigheder

Hidden object skærmene er ekstra udfordrende, da listen over ting du leder efter, ikke er helt komplet. Det vil sige, at tingene på listen mangler nogle bogstaver, så du skal gætte hvad hver ting er, før du kan begynde at lede efter dem. For eksempel er genstanden "Audiocassette" kun beskrevet som en "_ _ d _ _ c _ ss _ tt _". Det kræver derfor gode engelskfærdigheder at gætte hvad tingene er, og det kan desværre godt virke lidt forstyrrende for spiloplevelsen.

Fantastisk godt

Dog er Return to Cabot Cove alt i alt et fantastisk godt hidden object eventyr med tre spændende mordsager helt i stil med den klassiske "Murder, She Wrote" ("Hun så et mord") tv-serie. Kendingsmelodien fra tv-serien er sågar brugt i spillet, hvilket får spillets episoder til at minde om korte udgaver af tv-serien.

VÆR MED I FAMILIE JOURNALS SPILLEKLUB

I Familie Journals Spilleklub kan du for 49 kr. om måneden vælge et gratis spil hver måned. Spillene koster normalt 99 kr., så der er mange penge at spare.
Foruden det gratis spil får du 50% på alle køb af spil derudover. Du kan læse mere om spilleklubben og melde dig til her...

Download spillet gratis i 60 minutter her...

Download masser af gratis spil her...

Se også anmeldelser af...
Twillight City
1912 Titanic Mysteries